O femeie a sărit de la etajul șase al Spitalului Floreasca din București. Pacienta a intrat în comă

05 nov. 2021
20214 Afișari
O femeie a sărit de la etajul șase al Spitalului Floreasca din București. Pacienta a intrat în comă

Incident grav petrecut vineri dimineață în Capitală. O pacientă cu covid-19 s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Floreasca. Femeia se află în stare gravă.

O femeie a sărit de la etajul șase al Spitalului Floreasca din București. Pacienta a intrat în comă după căzătură. Serviciul Omoruri s-a deplasat la fața locului.

O femeie a sărit de la etajul șase al Spitalului Floreasca din București

Pacienta, în vârstă de 61 de ani, s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Floreasca din Capitală. Incidentul s-a petrecut vineri dimineață.

Femeia se află în stare gravă. A intrat în comă în urma căzăturii. Cadrele medicale încearcă din răsputeri să o salveze.

Recomandăm și: Situație de criză la Spitalul Fundeni. Un bărbat s-a aruncat de la geamul unui salon. N-a mai putut fi salvat

După impact, aceasta a fost luată cu o targă din curtea Spitalului de Urgență Floreasca și a fost resuscitată.

Vineri dimineață, pacientei i-a fost adus micul-dejun în camera de spital. În scurt timp, în aproximativ 10 minute, femeia a deschis geamul camerei și s-a aruncat de la etajul șase.

„Medicii sunt rezervaţi acum în ce priveşte şansele ei de supravieţuire”, conform antena3.ro.

La fața locului s-au deplasat și reprezentanți din cadrul Serviciul Omoruri pentru cercetări și verificări. Autoritățile trebuie să stabilească cum a fost posibil ca un pacient să sară de la etajul șase al unității spitalicești.

Femeia stătea singură în cameră

Pacienta în vârstă de 61 de ani era internată la Spitalului de Urgență Floreasca din București de joi seară. Aceasta stătea singură într-o rezervă a spitalului.

Recomandăm și: Un bărbat a căzut pe șinele metroului. Incidentul s-a petrecut la stația Parc Bazilescu

Femeia suferea de adinamie – slăbiciune, o scădere accentuată a forței musculare care apare din cauza unor boli grave.

Deocamdată nu se știu motivele pentru care femeia a decis să se arunce de la etajul șase al Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală.

O femeie a sărit de la etajul șase al Spitalului Floreasca din București. Pacienta a intrat în comă

Cookies