O femeie a plătit 300 de lei pentru o bucată de gresie. Voia să cumpere un telefon mobil, însă a fost păcălită de un bărbat din București

08 mai 2023
341 Afișari
O femeie a plătit 300 de lei pentru o bucată de gresie. Voia să cumpere un telefon mobil, însă a fost păcălită de un bărbat din București
O femeie a plătit 300 de lei pentru o bucată de gresie. Voia să cumpere un telefon mobil, însă a fost păcălită de un bărbat din București. Imagine simbol: Unsplash

Un bucureștean i-a vândut o bucată de gresie unei femei, în loc de telefon mobil. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune.

Escrocul a luat banii și s-a făcut nevăzut

O femeie din Râmnicu Sărat a vrut să își cumpere un telefon mobil second-hand și a accesat o platformă de vânzări online. Acolo a intrat în legătură cu un bărbat care i-a promis un telefon mobil la prețul de 300 de lei.

Femeia s-a întâlnit cu bărbatul într-un loc stabilit din oraș, unde acesta i-a prezentat un telefon mobil funcțional. Apoi, bărbatul a profitat de neatenția femeii și a introdus în husa telefonului o bucată de gresie, după care a luat banii și s-a făcut nevăzut, conform Antena 3 CNN.

Întâmplarea s-a petrecut pe data de 23 martie, însă principalul bănuit a fost depistat abia pe data de 5 mai, de polițiștii din Râmnicu Sărat. Acesta este un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul București.

„În ziua de 5 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au depistat principalul bănuit în cazul unei înşelăciuni, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti. Fapta a fost sesizată de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Râmnicu Sărat.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 23 martie, bănuitul ar fi indus-o în eroare pe râmniceancă, expunându-i spre vânzare un telefon mobil în schimbul sumei de 300 de lei, însă, în urma tranzacţiei, aceasta a observat că în husa în care trebuia să fie telefonul mobil era o bucată de gresie”, a transmis IPJ Buzău într-un comunicat

Persoana vătămată și-a recuperat banii, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Te-ar putea interesa și:

Cookies