O femeie a murit la metrou după ce lesa câinelui legat de ea s-a agățat între uși și a tras-o pe șina trenului

16 sept. 2021
4669 Afișari
O femeie a murit la metrou după ce lesa câinelui legat de ea s-a agățat între uși și a tras-o pe șina trenului
O femeie a murit la metrou după ce lesa câinelui legat de ea s-a agățat între uși și a tras-o pe șina trenului

Este una dintre cele mai tragice morți la metrou: moartea unei femei care își legase câinele de ea cu lesa prinsă în jurul talei, lesa a fost prinsă între uși, iar femeia a fost târâtă pe șine. 

După primele investigații, autoritățile din San Francisco, acolo unde s-a produs tragedia de la metrou, au spus cum s-a produs totul: femeia  avea câinele legat la brâu cu o lesă și, în momentul în care a ieșit din vagon, ușile s-au închis înainte ca animalul de companie să apusă să pășească și el afară din tren.

Metroul a pornit, câinele era încă în vagon, iar femeia femeia a fost târâtă pe peron, apoi azvârlită pe șine și ucisă.

Potrivit ofcialilor americani, din înregistrările video ale camerelor de supraveghere, se pare că a existat o secundă de neatenție sau nesicronizare dintre femeie și câinele ei: momentul în care ea a ieșit neașteptat și precipitat din metrou, după ce a observat pe peron pe cineva cunoscut și i-a făcut cu mâna, scrie abc7news.com.

Martorii au povestit investigatorilor că momentul în care femeia ușile s-au închis, iar femeia a fost, practică, legată pe dinafară de metroul pus în mișcare a fost absolut cumplit. Șocul și repeziciunea cu care s-a petrecut totul au făcut, practic, imposibilă orice intervenție.

Tragedia de la metroul din San Francisco, una dintre cele mai vechi rețele de transport public

San Francisco Municipal Railway (Calea ferată municipală din San Francisco), cunoscută sub numele de „Muni”, este divizia de tranzit a Agenției de transport municipal din San Francisco (SFMTA) și o parte importantă a rețelei integrate de transport din San Francisco.

Muni e prima companie importantă de transport din San Francisco, este proprietate publică și a fost cunoscută drept „Căile Ferate ale Poporului” de la deschiderea ei din 1912. Flota diversă Muni – are telecabine, tramvaie, tramvai ușor, garnituri de metrou, vagoane electrice de cărucioare și autobuze hibride – și istoria sa de prim sistem municipal de transport  îi conferă lui Muni un loc special în istoria San Francisco și în marea poveste a transportului public american.

Cookies