O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București. Nu e clar dacă s-a aruncat sau s-a dezechilibrat

23 iun. 2022
2470 afișări
O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București. Nu e clar dacă s-a aruncat sau s-a dezechilibrat
O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București. Nu e clar dacă s-a aruncat sau s-a dezechilibrat. Sursa foto: Agerpres

Incident șocant, joi dimineață, în București. O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei Libere. Ce declară Poliția Capitalei.

O femeie a murit după ce a căzut de pe Casa Presei din București

Totul s-a întâmplat joi dimineață, 23 iunie, în jurul orei 06:30, când situația a fost semnalată prin apel la numărul unic de urgență 112. Polițiștii au fost anunțați că o femeie a căzut de pe Casa Presei din București.

La fața locului s-au deplasat de urgență oamenii legii și echipajele de prim-ajutor care, din nefericire, au constatat decesul femeii.

„Astăzi, în jurul orei 6:30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri situată în Sectorul 1”, a transmis, joi, Biroul de presă al Poliției Capitalei, potrivit antena3.ro.

Potrivit informațiilor furnizate de surse apropiate anchetei pentru stiripesurse.ro, femeia era angajată în cadrul Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). Ea și-ar fi lăsat, miercuri, lucrurile la birou, iar apoi s-a făcut nevăzută.

Oamenii legii anchetează cazul

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi echipaje de prim-ajutor, acestea din urmă constatând decesul persoanei”, conform sursei citate.

Potrivit primelor informații, nu este clar dacă femeia a căzut sau s-a aruncat de la etajul superior al clădirii.

Pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML), în vederea efectuării necropsiei.

Cookies