O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 5

21 feb. 2023
399 Afișari
O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 5
O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 5. Sursa imagine: Inquam Photos / George Calin

O femeie a murit, luni după-amiază, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul, dar anchetatorii ar avea deja o primă ipoteză de lucru.

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 5

Luni, 20 februarie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii Secției 17 au fost anunțați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut, de la un etaj superior al unui bloc, din sectorul 5.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, dar și un echipaj medical care a constatat decesul.

„La data de 20 februarie 2023, în jurul orei 14.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui imobil, din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis luni, 20 februarie, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, potrivit Libertatea.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML) în vederea efectuării necropsiei.

Prima ipoteză a anchetatorilor

Conform informațiilor Libertatea, în acest caz, sinuciderea ar fi prima ipoteză de lucru a anchetatorilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti și Serviciul Omoruri au preluat cercetările, pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.

Alianța Română de Prevenție a Suicidului oferă consiliere în situații de criză suicidară și pune la dispoziție numărul de Telverde Antisuicid: 0800 801 200. Numărul de telefon este disponibil în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, între orele 19:00 – 07:00 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Totodată, ARPS pune la dispoziție adresa de mail [email protected] (disponibilă 24/7), conform informațiilor oficiale transmise pe site-ul antisuicid.ro.

Cookies