ARHIVA B365

O femeie a fost mușcată de un maidanez în zona Parcului Tei, zona în care a murit Ionuț Anghel

De acesta data, victima a ajuns in viata la spital si a cerut vehement ca animalul sa fie ridicat de pe strada.

Dupa ce l-au prins, hingherii au realizat ca animalul exista in evidente. Câinelui i s-a pus crotaliu si a fost lasat in drum.

Desi pare blajin, cainele a atacat fara mila o femeie de 54 de ani care mergea spre casa. A iesit din senin de sub o masina si si-a infipt coltii.

M-am trezit cu dintii in coapsa mea. Si-a bagat foarte adanc coltii, m-am trezit decat capsata asa, curgea sange. Sunt traumatizata, da, nu vad decat asa… acei colti, asa, gura aceea fiororasa cu coltii aia asa si simt ca n-o sa mai imi scot din cap asta„, a spus victima, conform stirileprotv.ro.

A ajuns la noi muscata. Sangera puternic si am trimis-o la urgenta la Floreasca. I-am facut serul antirabic subcutanat, nu intramuscular pentru ca ia anticoagulant si risca sa faca hematom„, a spus medicul Apostolescu, de la Matei Bals.

Incidentul s-a petrecut la numai o statie de parcul Tei. Dupa ce a coborat din tramvai, femeia a intrat pe strada Sfanta Treime, unde a fost atacata din senin de caine. A chemat imediat ambulanta care a dus-o la spital.e


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button