O femeie a fost înjunghiată, în plină zi, în fața Gării de Nord din București. Atacatorul a fost arestat

28 feb. 2023
1655 afișări
O femeie a fost înjunghiată, în plină zi, în fața Gării de Nord din București. Atacatorul a fost arestat
O femeie a fost înjunghiată, în plină zi, în fața Gării de Nord din București. Atacatorul a fost arestat. Sursa foto: Captură/ Digi24

Incident șocant, în plină zi, în București. O femeie a fost înjunghiată în fața Gării de Nord. Inițial, atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

O femeie a fost înjunghiată în fața Gării de Nord din București

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la data de 25 februarie 2023, în jurul orei 17:00. Bărbatul în vârstă de 52 de ani avea asupra lui un cuțit și se deplasa în zona Gării de Nord din București, unde se afla femeia în vârstă de 31 de ani.

Atacatorul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona toracelui și gâtului. Victima a încercat să se apere de lovituri, iar în apărarea sa a intervenit o altă persoană care a reușit să-l îndepărteze pe agresor.

Ulterior, atacatorul s-a retras între două mașini și amenința că se va sinucide folosind același cuțit, însă a fost imobilizat de organele de poliție sosite la fața locului.

Incidentul s-a petrecut în fața mai multor persoane care se aflau în zonă și care „au manifestat sentimente de teamă, nesiguranță și indignare”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Femeia a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru îngrijiri medicale, fiind înjunghiată în zona toracelui și a brațului cu care s-a apărat. În prezent, starea sa este una stabilă.

Atacatorul a fost arestat preventiv

Tot sâmbătă, 25 februarie, procurorii au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de bărbatul în vârstă de 52 de ani. Atacatorul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Inculpatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori”, potrivit informațiilor oficiale transmise de Parchetul de pe lângă Tribunalul București într-un comunicat de presă.

PTB și Poliția Capitalei – Serviciul Omoruri continuă cercetările.

Atenție! Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional

Cookies