O femeie a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei. Poliția cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei

02 mai 2023
397 afișări
O femeie a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei. Poliția cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei
O femeie a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei. Poliția cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei | Sursă foto: Agerpres

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a găsi o femeie ce a dispărut de acasă, din Sectorul 4 al Capitalei, la data de 1 mai.

O femeie a dispărut din Sectorul 4 al Capitalei

Poliția Capitalei a fost sesizată în legătură cu dispariția unei femei din Capitală. Aceasta a plecat luni, 1 mai 2023, de la domiciliul său aflat în Sectorul 4, București și nu a mai revenit.

În acest context, oamenii legii le cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea acesteia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Ruiulescu Emilia și are 63 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale femeii dispărute. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1.50 – 1.55 metri,
  • Greutatea: 65 de kg,
  • Constituție astenică, păr scurt, grizonant.

Poliția Capitalei: Bucureștenii sunt rugați să ofere ajutor

La data data la care femeia a fost ultima dată văzută, aceasta era îmbrăcată cu: o geacă de culoare kaki, pantaloni de trening negri și o bluză cu mânecă scurtă de culoare gri, conform informațiilor oferite de DGPMB.

Cetățenii ce au văzut-o pe femeia în vârstă de 63 de ani, sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care ar putea fi găsită aceasta, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei.

Bucureștenii, și nu numai, pot informa autoritățile printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Pe lângă semnalmentele puse la dispoziția oamenilor, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a făcut publică și o poză a femeii pe care o caută. Iată fotografia:

Fotografia femeii dispărute la data de 1 mai din Sectorul 4, București
Fotografia femeii dispărute la data de 1 mai din Sectorul 4, București | Sursă foto: DGPMB

Acest gen de apeluri făcute către cetățeni sunt o practică comună, care poate ajuta la găsirea rapidă a persoanelor dispărute. Ultima solicitare de ajutor ce a fost făcută bucureștenilor a avut loc în data de 3 aprilie 2023.

La momentul respectiv, Poliția Capitalei se afla în căutarea unui bărbat în vârstă de 49 de ani, ce a dispărut din Sectorul 2.

Cookies