O femeie a dat foc unui magazin Altex din mall-ul Plaza România. Totul a fost filmat. Ce le-a spus polițiștilor după ce a fost prinsă | FOTO UPDATE

18 oct. 2021
619 Afișari
O femeie a dat foc unui magazin Altex din mall-ul Plaza România. Totul a fost filmat. Ce le-a spus polițiștilor după ce a fost prinsă | FOTO UPDATE
O femeie a dat foc unui magazin Altex dintr-un mall din București. Totul a fost filmat. Ce le-a spus polițiștilor | FOTO

O femeie din București a dat foc zilele trecute unui magazin Altex dintr-un mall din Sectorul 6. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere din magazin. Incredibil ce le-a spus polițiștilor după ce a fost prinsă. Mai mult, s-a ales cu un dosar penal.

Un cititor B365.ro ne-a atras atenția că incidentul a avut loc în Plaza România, lucru confirmat și de surse B365 din interior-ul mall-ului. Astfel

„În primul rând, se vede în imagini că magazinul este de tip Altex. În AFI Mall nu există un astfel de magazin, ci doar Flanco, deschis în locul magazinului Altex în noiembrie 2020”, ne-a transmis Bogdan, un cititor B365, motiv pentru care îi mulțumim.

Informația a fost confirmată și de un angajat Plaza România.

Știre inițială

Foc pus intenționat într-un magazin de electrocasnice. Un incident scandalos a avut loc săptămâna trecută într-un magazin Altex din București, după ce o femeie a fost filmată în timp ce dădea foc unor produse dintr-un mall din Sectorul 6. Apoi a plecat rapid, dând impresia că nu s-ar fi întâmplat nimic. Angajații au stins rapid flăcările, dar au fost produse pagube de mii de lei. Puteți urmări imaginile surprinse de camera de supraveghere în linkul de la finalul articolului.

O femeie a dat foc unui magazin Altex

Femeia, în vârstă de 44 de ani, din București, a fost filmată fix în momentul în care a aprins o cutie din spatele unui stand din magazinul de electrocasnice. Nu se știe despre ce mall din Sectorul 6 este vorba, Afi Cotroceni sau Plaza România.  După cum era de așteptat, totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

A fost anunțat poliția, iar piromana a fost prinsă într-un final

Incidentul a avut loc în data de 12 octombrie, adică marțea trecută, în jurul orei 20.30, însă comunicatul Poliției a apărut de abia astăzi. Autoritățile au fost chemate de urgență de reprezentanții magazinului, după ce au acuzat că o persoană necunoscută ar fi provocat un incendiu în incinta magazinului. Polițiștii de la Secția 22 au ajuns la concluzia că aspectele sesizate se confirmă și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Prejudiciul este de aproximativ 3.500 de lei

În cursul zilei de luni a avut loc o percheziție domiciliară pentru a descoperi vinovatul acestui incident cu foc.

„Polițiștii Secției 22 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare  un mandat de percheziție domiciliară în București, la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani bănuită de săvârșirea faptei”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Femeia a fost dusă la audieri, și apoi la sediul Altex

Femeia de 44 de ani a fost condusă apoi la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Ulterior, a ajuns, alături de polițiști, la sediul subunității pentru continuarea cercetărilor.

Surprinzător este faptul că nu vrea să declare nimic despre cele întâmplate, așa că nu se știe motivul incendierii.

Vezi video aici cu momentul în care a dat foc.

Cookies