O femeie a alergat după avion pe pistă la Aeroportul Otopeni, cu bebelușul în brațe. Pierduse îmbarcarea și, probabil, spera să urce din mers

06 mart. 2023
1684 Afișari
O femeie a alergat după avion pe pistă la Aeroportul Otopeni, cu bebelușul în brațe. Pierduse îmbarcarea și, probabil, spera să urce din mers
O femeie a alergat după avion pe pistă la Aeroportul Otopeni, cu bebelușul în brațe. Pierduse îmbarcarea și, probabil, spera să urce din mers | Sursă foto: Captură Antena 3CNN

O femeie a speriat angajații de pe Aeroportul Otopeni după ce a alergat de pistă pentru a prinde din mers avionul pe care l-a pierdut. Aceasta a ratat îmbarcarea și a încercat să prindă avionul cu un copil în brațe.

O femeie a alergat după avion, pe pista de la Aeroportul Otopeni

O femeie a fost surprinsă duminică, 5 martie 2023, în timp ce încerca să prindă avionul pentru care pierduse îmbarcarea. Aceasta a alergat după aeronava ce era pregătită să decoleze, având cu ea un copil de doar trei luni, pe care îl ținea în brațe, conform Antena 3 CNN.

În imaginile surprinse în cadrul Aeroportului Otopeni din București se poate observa cum femeia, de origine egipteană, alergă pe pistă după avion. Aceasta a reușit să ajungă pe pistă după ce a deschis forțat ușile închise electromagnetic.

Aceasta a fost oprită de poliția de frontieră.

Femeia nu a fost sancționată

Înainte de acest incident, respectiva femeie fusese chemată în mod reperat la poarta de îmbarcare în aeronavă. Aceasta trebuia să decoleze către Londra. Cu toate că s-a încercat anunțarea femeii, aceasta s-a prezentat abia după ce a fost finalizată îmbarcarea pasagerilor.

După incident, femeia a rămas în grija companiei aeriene, până când i-a fost găsit un nou zbor care să o ducă la destinația dorită.

Femeia nu a primit nici un fel de sancțiune pentru că a alergat după avion, deoarece s-a considerat că aceasta nu reprezintă nici un fel de pericol.

Cookies