O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru găsirea ei

14 iul. 2023
344 Afișari
O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru găsirea ei
O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru găsirea ei | Sursă foto: Inquam Photos-Octav Ganea

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a găsi o fată minoră care a dispărut de acasă, de la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta nu a mai fost văzută de familie deja de câteva zile.

O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei

Poliția Capitalei a fost sesizată în legătură cu dispariția unei fete minore din Capitală. Aceasta a plecat marți, 11 iulie 2023, de la domiciliul său aflat la o adresă din Sectorul 2, București. De la această dată, fata nu a mai revenit.

Polițiștii au transmis și următoarea informare:

Menționăm faptul că minora a mai plecat de la adresa de domiciliu, respectiv la data de 3 iulie 2023, aceasta fiind găsită la data de 11 iulie. Ulterior, în aceeași zi, a plecat din nou.

Astfel că, în acest context, oamenii legii le cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea minorei. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Nuri Turchian-Elena și are vârsta de 16 ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale femeii dispărute. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,70 metri,
  • Greutatea: 78 de kg,
  • Constituție atletică, păr castaniu, față rotundă și ochii căprui.

Poliția Capitalei: Bucureștenii sunt rugați să ofere ajutor

La data la care fata minoră a fost ultima dată văzută, aceasta era îmbrăcată cu următoarele: o bluză albă cu dungi de culoare roșie, pantaloni scurți de culoare gri și papuci de culoare portocaliu, conform informațiilor oferite de DGPMB.

Cetățenii din oraș ce au văzut-o pe minora în vârstă de 16 de ani, sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care ar putea fi găsită aceasta, sunt rugate să anunțe Poliția Capitalei.

Pe lângă semnalmentele puse la dispoziția oamenilor, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a făcut publică și o poză a minorei pe care o caută. Iată fotografia:

Fată minoră dispărută din Sectorul 2
Fată minoră dispărută din Sectorul 2 | Sursă foto: DGPMB

Bucureștenii, și nu numai, au posibilitatea de a informa autoritățile printr-un simplu apel făcut la numărul unic de urgență în România, 112.

Cookies