O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 1. Poliția Capitalei le cere oamenilor care au informații despre locul unde ar putea fi găsită să sune la 112

20 nov. 2023
490 Afișari
O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 1. Poliția Capitalei le cere oamenilor care au informații despre locul unde ar putea fi găsită să sune la 112
O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 1. Poliția Capitalei le cere oamenilor care au informații despre locul unde ar putea fi găsită să sune la 112 | Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) le cere ajutorul cetățenilor pentru a găsit o fată de 16 ani care dispărut cu câteva zile în urmă din Sectorul 1. Tânăra nu a mai fost văzută din data de 15 noiembrie 2023.

O fată de 16 ani a dispărut din Sectorul 1

Poliția Capitalei a transmis, prin intermediul Agerpres.ro, că o minoră a dispărut din Sectorul 1. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la dispariția acesteia în data de 15 noiembrie 2023.

Fata a plecat din incinta unui centru în care era instituționalizată, iar, din nefericire, nu a mai revenit la respectiva adresă. În acest context, oamenii legii le cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea fetei.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB), persoana dispărută se numește Tudor Mirela-Estera-Cristina și are 16 ani.

Poliția a transmis următoarele semnalmente ale fetei pe care o caută. Iată care sunt acestea:

  • Înălțime: 1,62 metri,
  • Greutate: 60 de kilograme,
  • Păr lung și negru, ochi căprui.

Poliția cere ajutorul cetățenilor

Polițiștii au oferit și informații referitoare la hainele cu care era îmbrăcată fata la data la care a fost văzută ultima dată. În ziua dispariției, minora purta următoarele:

  • Pantaloni de culoare gri,
  • Geacă neagră.

Cetățenii care au văzut-o pe minora în vârstă de 16 de ani, sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care ar putea fi găsită aceasta, sunt rugați să anunțe poliția.

Bucureștenii, și nu numai, pot oferi informațiile pe care le au printr-un apel la numărul unic de urgență 112. Orice informație, oricât de mică, poate conduce la găsirea persoanei ce a fost dată dispărută.

Din nefericire, până la acest moment, nu a fost pusă la dispoziție o fotografie a fetei pe care oamenii legii o caută.

Cookies