O fată de 14 ani din București a fost lovită cu brutalitate, sechestrată și jefuită de alți 4 tineri. Una dintre inculpate i-a smuls genele false de la ochi

11 sept. 2023
8229 Afișari
O fată de 14 ani din București a fost lovită cu brutalitate, sechestrată și jefuită de alți 4 tineri. Una dintre inculpate i-a smuls genele false de la ochi
O fată de 14 ani din București a fost lovită cu brutalitate, sechestrată și jefuită de alți 4 tineri. Una dintre inculpate i-a smuls genele false de la ochi. Imagine simbol: Unsplash

O minoră din București a fost agresată de patru adolescenți, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Una dintre inculpate i-a smuls copilei genele de la ochi, iar ceilalți i-au furat bunurile personale.

Minora a fost lovită cu pumnii și cu picioarele

O copilă de 14 ani din București a fost, pe data de 4 septembrie 2023, bătută de alți 4 minori pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Fata a fost lovită cu pumnii și cu picioarele și, ulterior, jefuită și sechestrată.

În data de 08.09.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a formulat propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpata minoră I.R.M.A, în vârstă de 16 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj precum şi faţă de inculpata minoră C.A.A.I., în vârstă de 15 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsirea de libertate în mod ilegal”, a transmis luni Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sector 3.

Procurorii au mai precizat că, în aceeaşi zi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti a dispus admiterea propunerii şi luarea măsurii arestului preventiv faţă de cele două inculpate minore pe o perioadă de 30 de zile.

Inculpații i-au furat banii și telefonul victimei

Potrivit Observatornews.ro, copila a fost ademenită lângă un bloc, acolo unde atât fetele de 15 și 16 ani, cât și alți doi minori de 14 ani, au lovit-o pe victimă cu brutalitate.

Fata a fost lovită cu pumnii și picioarele, trasă de păr și umilită. Profitând de starea de panică a victimei și de incapacitatea acesteia de a se ridica, cei patru i-au furat copilei tot ce avea în geantă, inclusiv bani, și i-au luat telefonul din mână.

Una dintre inculpate i-a smuls și genele false tip bandă de la ochi minorei.

Procurorii au transmis următoarele:

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, la data de 04.09.2023, în jurul orei 16:00, inculpata C.A.A.I. s-a deplasat într-un parc situat în mun. Bucureşti, sectorul 3, împreună cu inculpata I.R.M.A. şi cu alte două persoane minore, cu vârsta sub 14 ani, unde au abordat-o şi au determinat-o pe persoana vătămată P.A.M., în vârstă de 14 ani, să se deplaseze cu aceştia în lateralul unui bloc situat pe raza sectorului 3 din municipiul Bucureşti, unde cele două inculpate şi ceilalţi doi minori care se aflau cu acestea au agresat-o fizic pe victimă, în sensul că au tras-o de păr şi au lovit-o cu palmele, pumnii şi picioarele în zona corpului şi a capului, context în care, profitând de starea de temere în care se afla aceasta, inculpata C.A.A.I i-a smuls victimei genele artificiale tip bandă de la ochi, iar inculpata I.R.M.A., împreună cu ceilalţi doi minori care nu răspund penal au deposedat-o pe victimă de un creion de buze şi de o sumă de bani, bunuri care se aflau în geanta acesteia, iar inculpata I.R.M.A. i-a smuls din mână victimei telefonul marca iPhone 11, în scopul însuşirii pe nedrept”, arată procurorii.

În comunicat s-a mai precizat că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17:45, cele două inculpate, însoţite de cei doi minori cu vârsta sub 14 ani, au constrâns-o pe victimă să se deplaseze la o altă adresă situată pe raza sectorului 3 din municipiul Bucureşti, lipsind-o astfel de libertate până în jurul orei 18:45.

Te-ar putea interesa și:

Cookies