O fată de 12 ani a fost rănită, după ce masa de ping-pong pe care stătea s-a rupt. Incidentul a avut loc într-un parc din Sectorul 4

17 aug. 2023
281 afișări
O fată de 12 ani a fost rănită, după ce masa de ping-pong pe care stătea s-a rupt. Incidentul a avut loc într-un parc din Sectorul 4
O fată de 12 ani a fost rănită, după ce masa de ping-pong pe care stătea s-a rupt. Incidentul a avut loc într-un parc din Sectorul 4 | Foto simbol: Inquam Photos / Alexandru Busca

O fată în vârstă de 12 ani a fost rănită, în seara zilei de 16 august, după ce s-ar fi urcat pe o masă de ping-pong ce se afla într-un parc din Sectorul 4 din București. Masa s-a rupt și i-a a fost rănită la piciorul drept.

O fată de 12 ani a fost rănită, după ce masa de ping-pong pe care s-a așezat i-a căzut pe picior

Fata a fost rănită, după ce masa de ping-pong pe care stătea s-a rupt și i-a căzut pe picior. Copila a fost transportată la Spitalul „Marie Curie” din București. Poliția Capitalei a fost sesizată în jurul orei 20:00.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs incidentul, a transmis Antena3.ro.

Acestea sunt informațiile oferite de Poliția Capitalei:

În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB – Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.

La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.

Aceasta urmează să fie transportată la spitalul Marie Curie, pentru îngrijiri medicale.

Cazul va fi preluat de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Un incident asemănător a avut loc în luna iulie, tot într-un parc din Sectorul 4

În luna iulie, un incident asemănător a avut loc în Orășelul Copiilor din Sectorul 4, când o fetiță de 8 ani a fost rănită după ce leagănul în care se dădea s-a rupt.

Mama acesteia a declarat pentru News.ro că a făcut sesizări la mai multe instituții. Își dorește ca niciun copil să nu se mai afle în pericol atunci când merge într-un loc de joacă.

Jurnalista D. Marcu a povestit întâmplarea pe Facebook:

O fetiţă a ajuns la UPU «Marie Curie» în această seară după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Copila are braţul şi umărul stâng în gips, contuzii la nivelul feţei şi pe picioare. S-a întâmplat totul la unul dintre spaţiile de joacă din Orăşelul Copiilor din sector 4, Bucureşti.

Fratele mai mare al fetiţei a fost cel care a chemat ambulanţa, iar tatăl a anunţat telefonic situaţia la primărie. Fetiţa are nevoi speciale şi în următoarea perioadă îşi va sista terapiile de recuperare pentru că are braţul şi umărul imobilizate. E nevoie de un avocat care să poată ajuta familia în această speţă.

Mama fetiței a povestit pentru News.ro cum s-a întâmplat incidentul. În timp ce fetița se dădea în leagăn, carabina care ținea unul dintre lanțuri s-a desprins. Atunci ea a căzut cu tot cu leagăn și s-a lovit la braț, la față și la picior. Aceasta a fost tratată, iar brațul i-a fost imobilizat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies