O familie fericită de Paște❤️ Dady, bătrânelul beagle cu zgardă roșie, e acasă. „L-am găsit, e în stare bună după 6 zile de aventură și suntem tare fericiți!”

05 mai 2024
11454 afișări
O familie fericită de Paște❤️ Dady, bătrânelul beagle cu zgardă roșie, e acasă. „L-am găsit, e în stare bună după 6 zile de aventură și suntem tare fericiți!
O familie fericită de Paște❤️ Dady, bătrânelul beagle cu zgardă roșie, e acasă. „L-am găsit, e în stare bună după 6 zile de aventură și suntem tare fericiți!" | Sursă foto: Cititor B365.ro

O poveste cu final fericit: Dady, bătrânelul beagle ce a fost pierdut pe lângă București, s-a întors acasă după aproape o săptămână. Stăpânii au anunțat că micuțul se află într-o stare bună chiar dacă a hoinărit pe străzile orașului pentru 6 zile.

Dady, bătrânelul beagle cu zgardă roșie, a fost găsit

Dady este un cățeluș care s-a pierdut în urmă cu câteva zile în orașul Pantelimon, iar stăpânii săi au făcut tot posibilul de a da de el. L-au căutat, au pus afișe cu el și au apelat chiar și la ajutorul internauților, postând pe grupul „Câini pierduți-București”, pentru a da de patrupedul mult iubit.

Perseverența oamenilor a dat roade, deoarece Dady a ajuns înapoi acasă. După o săptămână plină de peripeții s-a întors la familia sa iubitoare. Iată mesajul transmis de stăpâna sa către redacția B365.ro:

Azi dimineața un OM BUN m-a sunat și mi-a spus unde l-a văzut pe Dady, chiar a încercat să îl rețină pana veneam noi. L-am găsit.

Femeia a mai transmis și că animalul se află într-o stare bună, cu toate că a petrecut ultimele câteva zile pe străzile de lângă București.

De asemenea, aceasta le-a mulțumit celor care au ales să distribuie postarea, făcând astfel că anunțul despre căutarea animalului să ajungă la cât mai mulți oameni.

Este în stare buna după 6 zile de aventură și suntem tare fericiți! Acum chiar vom avea Sărbători fericite ceea ce va doresc si dumneavoastră si tuturor iubitorilor de câini care mi-au distribuit săptămâna aceasta masiv postarea, făcând posibilă o minune. 

Ce pot face cei care pierd animale de companie

În situația în care animalul se pierde, microciparea și înregistrarea animalului în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân (RECS) sunt extrem de importante. Dacă patrupedul dispare, stăpânii sunt încurajați să meargă și să declare acest lucru la medicul veterinar.

Astfel, animalul va apărea ca fiind pierdut în momentul în care microcipul este scanat.

De asemenea, cei care găsesc animale rătăcite trebuie să știe că pot merge cu ele la medicul veterinar pentru a scana microcipul. Acest lucru este gratuit. Dacă animalul este înregistrat, medicul va putea afla datele stăpânilor și îi va putea contacta.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies