O familie de cosmar/ Little Fockers

de:
15 dec. 2010
2 Afișari
O familie de cosmar/ Little Fockers

Infruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) si ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi in a treia comedie care continua seria de mare succes inceputa cu „Un socru de cosmar” si urmata de „Doi cuscri de cosmar”.

Laura Dern, Jessica Alba si Harvey Keitel se alatura membrilor Familiei de cosmar, promitandu-ne o noua comedie spumoasa.

Au trecut 10 ani, Greg Focker are acum doi Fockeri micuti impreuna cu sotia sa, Pam, si, dupa nenumarate ciocniri cu suspiciosul sau socru, Jack, Greg poate sa respire usurat. A fost, de bine, de rau, acceptat in cercul increderii familiei sotiei sale. Dar asta numai pana cand Jack il ia iarasi in vizor.

Greg nu o duce pe roze cu banii, asa ca e nevoit sa-si ia a doua slujba, la o companie de medicamente. Asa ca Jack o ia de la capat: stia el ca ginerele sau cu un nume caraghios si o meserie pentru fete nu e in stare sa fie un barbat adevarat si ca e incapabil sa-si intretina familia.

Pentru Greg incepe iar cosmarul: suspiciuni, situatii penibile, misiuni de spionaj… Jack nu se da in laturi de la nimic ca sa le poata dovedi tuturor din familie ca Greg nu merita sa fie inclus in cercul increderii.

Iar faptul ca la petrecerea pentru aniversarea zilei de nastere a gemenilor isi face iar aparitia Kevin (Owen Wilson), fostul pretendent la mana lui Pam, pe care Jack inca il regreta ca nu i-a devenit ginere, nu il ajuta deloc pe Greg.

O sa treaca Greg testul final pentru a le dovedi tuturor ca este pregatit sa mosteneasca de la Jack rolul de cap de familie, sau cercul increderii se va rupe, de data asta, definitiv?

Distributie: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel, Dustin Hoffman, Barbra Streisand.

Regia: Paul Weitz.

Cookies