O elevă din Bucureşti, internată în spital, după ce a fost bătută de două colege mai mici

de:
08 oct. 2013
0 Afișari
O elevă din Bucureşti, internată în spital, după ce a fost bătută de două colege mai mici

O elevă de 17 ani de la Liceul Agricol Bucureşti a fost găsită bătută pe o stradă din perimetrul liceului. Tânăra a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial şi o sângerare la nivelul nasului, după ce a fost bătută de alte două colege, informează România TV.

Potrivit unui muncitor de la şcoală, două eleve au bătut-o pe fată din cauza unui iubit. Tânăra de 17 ani a ajuns la spital cu nasul spart. Muncitorul a asistat la scandal şi nu a intervenit. „Mi-a plăcut de ea. I-a zis: ăsta e bărbatul meu, c…a dracului, trăiesc cu el din clasa a VI-a. (…) Mamă, când i-a dat una a secerat-o”, a spus muncitorul, într-un material filmat cu camera ascunsă de România TV. 

Fata a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde a fost internată cu fractură de piramidă nazală. Fata este în afara oricărui pericol și a fost externată după-amiază. 

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat că va face anchetă în acest caz. Cele două fete care au bătut-o pe eleva de clasa a XII-a erau în clasa a XI-a și se pare că au fost mutate la Colegiul Agricol pe motive de disciplină.

Cookies