O echipă de muncitori din București a dat cu vopseaua-n stânga și-n dreapta. Au vopsit balustrada podului Otopeni, dar și mașinile care se aflau parcate sub pod

21 mai 2022
2270 Afișari
O echipă de muncitori din București a dat cu vopseaua-n stânga și-n dreapta. Au vopsit balustrada podului Otopeni, dar și mașinile care se aflau parcate sub pod
O echipă de muncitori din București a dat cu vopseaua-n stânga și-n dreapta. Au vopsit balustrada podului Otopeni, dar și mașinile care se aflau parcate sub pod. Sursa foto: Grup Facebook/ INFO TRAFIC PRAHOVA

„Cine v-a lucrat aici, dom`le?”. O echipă de muncitori din București a vopsit cu roșu balustrada podului Otopeni, iar mașinile parcate sub pod au fost stropite cu vopsea.

O echipă de muncitori din București a vopsit și ce nu trebuia

Pare o farsă, dar este cât se poate de adevărat și de „dureros” pentru șoferii care au avut mașinile parcate acolo. De această dată, nu a fost doar un Dorel, ci o echipă formată din mai mulți.

Cum s-a întâmplat grozăvia? O echipă de muncitori din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri au fost trimiși vineri – 20 mai 2022, să efectueze lucrări de reabilitare la podul de la Otopeni.

Toate bune și frumoase până aici, dar Doreii au stropit cu vopsea și mașinile care se aflau parcate sub pod. Să fie neatenție sau nepăsare? Poate un mix din cele două. Nu doar mașinile au fost vopsite, ci și carosabilul.

Au vopsit balustrada podului Otopeni, dar și mașinile care se aflau parcate sub pod

Imaginile au fost publicate de un șofer pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova.

„Daca aveți prieteni sau neamuri care au lăsat mașina sub pod la Otopeni anunțați că trebuie să își schimbe talonul. Au vopsit balustrada podului și toate mașinile de sub el”, a declarat conducătorul auto pe grupul respectiv.

Un alt șofer anunță că „și cine a circulat pe pod pe prima bandă și-a schimbat nuanța!”.

Firma Construcții Generale Oltenia efectuează lucrările și a fost angajată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri București.

Șoferii care și-au găsit mașinile stropite cu vopsea roșie ar trebui să dea în judecată firma respectivă. Companie a fost înființată în anul 2016, iar în anul 2020 a avut un profit de aproape 5 milioane de lei.

Muncitorii sau firma în numele căruia au executat lucrarea nu au oferit o reacție oficială până la data scrierii acestui articol.

Cookies