O dragoste interzisă: polițista care s-a îndrăgostit lulea de cel mai periculos traficant de droguri din București, și a demisionat, cere să revină în penitenciar

30 aug. 2022
49903 Afișari
O dragoste interzisă: polițista care s-a îndrăgostit lulea de cel mai periculos traficant de droguri din București, și a demisionat, cere să revină în penitenciar
FOTO: Penitenciar, Agerpres

O femeie ofițer, angajată a penitenciarului Mărgineni,  și-a dat demisia din funcție pentru a continua relația cu Cristian Marian Bejan, un interlop din Bârlad, cunoscut ca cel mai periculos traficant de droguri din cluburile bucureștene.

Potrivit DIICOT, Marian Bejan ar fi fost liderul unei grupări deosebit de violente care se ocupa cu activități de proxenetism în vestul Europei.

Femeia și-a dat demisia pe 22 august, pentru a-și continua relația de iubire cu deținutul acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, care a fost și el eliberat între timp din arestul preventiv.

FOTO: Presshub

Pe 28 iulie 2022, Curtea de Apel București a decis să înlocuiască în cazul lui Bejan arestul preventiv cu arestul la domiciliu. El se afla în arest din 2 octombrie 2020.

Doar că între timp lanțul de iubire dintre cei doi s-a destrămat și femeia ofițer cere acum să revină ca angajat al penitenciarului, informează Presshub, publicația care relatează despre acest caz.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) precizează că în anul 2021, femeia ofițer a fost „premiată” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, „pentru lucrări de excepție și misiuni speciale. Curiozitate: Care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?”, se întreabă sindicaliștii din penitenciare, care vor să facă o anchetă dacă deținutul nu ar fi fost favorizat de femeie.

Alte știri:

 

 

Cookies