O donatoare misterioasă și impresionanta ei contribuție la Muzeul Virtual Cimitirul Bellu. Scanările 3D pot continua, cu Monumentul lui Aurel Vlaicu, mulțumită ei ❤️

22 apr. 2024
6444 afișări
O donatoare misterioasă și impresionanta ei contribuție la Muzeul Virtual Cimitirul Bellu. Scanările 3D pot continua, cu Monumentul lui Aurel Vlaicu, mulțumită ei ❤️
O donatoare misterioasă și impresionanta ei contribuție la Muzeul Virtual Cimitirul Bellu. Scanările 3D pot continua, cu Monumentul lui Aurel Vlaicu, mulțumită ei | Sursa foto: Cimitirul Bellu - Muzeu în aer liber - Facebook

Reprezentanții Muzeului în Aer Liber Cimitirul Bellu anunță că o doamnă a donat o sumă impresionantă de bani pentru ca proiectul ce vizează scanarea 3D a mormintelor să continue. Următoarea bucățică de istorie care va fi transpusă în mediul online va fi monumentul lui Aurel Vlaicu.

Scanările 3D din Cimitirul Bellu continuă datorită unei donații impresionante

Scanările 3D de la Cimitirul Bellu vor reîncepe în perioada următoare, anunță pe pagina de Facebook reprezentanții Muzeului în aer liber – Cimitirul Bellu.

Datorită unei donații făcute de o doamnă, care, spun aceștia, nu-i vor dezvălui numele până ce dumneaei nu-și dă acordul, proiectul poate continua cu scanarea monumentului lui Aurel Vlaicu, plus alte aproximativ 15 cruci cu valoare istorică.

O doamnă (o să postăm numele dânsei după ce obținem acordul) ne-a donat o sumă impresionantă pentru a stimula scanările 3D. Vă mulțumim!! ❤️

Astfel, cu sprijinul dânsei vom începe din nou scanările, iar suma este suficientă pentru scanarea frumosului monument al lui Aurel Vlaicu și pentru aproximativ 15 cruci cu valoare istorică.

Este imperios necesar sa ne protejam istoria!

O astfel de scanare 3D este cea a sculpturii „Mama și pruncul”, care poate fi admirată AICI.

Sute de persoane au participat la Ziua Porților Deschise, la mormântul Iuliei Hașdeu

Sâmbătă, 20 aprilie, a avut loc Ziua Porților Deschise, ediția cu numărul 2, la mormântul Iuliei Hașdeu. La eveniment au participat 300 de persoane.

Mai multe informații despre ce s-a discutat în cadrul evenimentului se regăsesc AICI.

Reprezentanți ai Asociației Călător prin România, gazda evenimentului, au transmis că aceasta a fost ultima ediție de aici, decizie care a fost luată având în vedere starea mormântului care nu este una ideală pentru vizitare, fiind necesară o intervenție rapidă.

Împreună cu doamna director Aura Dobre, de la Muzeul Memorial BP Hașdeu Câmpina, am început să căutam soluții!

Urmează Mausoleul Cantacuzino și cel al Fraților Gheorghieff.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies