O “Disney Mania” ar putea răsări pe bucata retrocedată în Parcul IOR. Vorbim despre 11 hectare de spațiu verde

06 dec. 2022
429 Afișari
O “Disney Mania” ar putea răsări pe bucata retrocedată în Parcul IOR. Vorbim despre 11 hectare de spațiu verde
O “Disney Mania” ar putea răsări pe bucata retrocedată în Parcul IOR. Vorbim despre 11 hectare de spațiu verde | Sursa foto: Hotnews

Pe cele aproximativ 11 hectare retrocedate din Parcul IOR găsești la tot pasul panouri (pline de greșeli) care anunță că pe acel spațiu verde va fi amenajat un parc de distracții “Disney Mania”, scrie Hotnews.

„Zeci de instalații pentru copii” în „Disney Mania” de pe panourile din IOR

Potrivit anunțurilor de pe panourlri din bucata retrocedată din Parcul IOR, acolo va fi amenajat un parc de distracții pentru familie si copii ”Disney Mania”. Acesta ar urma să aibă 40-50 de instalații pentru copii și adulți – roată mare, ciocan, trenuleț, carusel, mașinute, casa groazei, montagne russe – o zonă cu ponei, căsuțe tematice, birouri, alimentație publică: 

Vom transforma această zonă , dintr-un spațiu fără vitalitate, într-o zonă plină de viață și verdeață, unde toți copiii dar și adulții vor avea parte de timp de calitate și experiențe pline de surprize, unde vor întâlni de la animale, până la un spațiu unde pot citi și se pot distra alături de cei dragi cu activități interactive, o zonă unde copiii cât și adulții vor aborda cu entuziasm fiecare experiență întâlnită în parc.

“Panourile” mai anunță că proiectul “Disney Mania” din IOR va fi realizat în 3 ani. 

Terasa și instalațiile pentru copii ilegale din Parcul IOR

Pe pagina oficială a Primăriei Sectorului 3 apar doar niște certificate de urbanism pentru împrejmuirea terenului și pentru amenajarea unui parc fotovoltaic, dar nicio autorizație de construire. Jurnaliștii Hotnews au încercat să ia legătura cu  primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, pentru a afla dacă Primăria S3 a dat vreo aprobare pentru amenajarea parcului de distracții,  dar acesta nu a răspuns. 

Vara trecută,pe o bucată din spațiul verde retrocedat din IOR  au apărut o terasă și instalații gonflabile de joacă gonflabile. Primăria Primăria Sectorului 3 a spus atunci că toate au fost montate nelegal și că au fost date amenzi.

Mai multe detalii și fotografii despre parcul de distracții care ar urma să se construiască în IOR, pe Hotnews,

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies