O controloare RATB, numită angajata lunii iunie FOTO

de:
15 iun. 2015
0 Afișari
O controloare RATB, numită angajata lunii iunie FOTO
Dacă până acum, la “Angajatul Lunii” au apărut numai conducători de vehicule, în luna iunie s-a evidenţiat reprezentanta unei alte categorii de angajaţi, pentru nominalizare la această secţiune: este vorba de Marieana Bîznă, controlor legitimaţii de călătorie – sector Berceni.

„Lucrează la RATB din anul 2002, în urma unui concurs de angajare, iar soţul este tot salariat RATB, la Secţia Linii, sudor la Depoul Victoria. Au un fiu, care nu le-a urmat calea către Regie şi a ales să lucreze într-o firmă privată. Spre sfârşitul anului, le va face bucuria de a le dărui un nepot.

De la momentul angajării şi până în prezent a lucrat numai la sectorul Berceni. Ştia că nu e o meserie uşoară, auzise de faptul că lucrezi într-un mediu uneori ostil, că eşti expus la conflictele cu călătorii, la incidente neplăcute. A intrat cu teamă în acest serviciu, dar s-a înarmat cu multă răbdare, s-a adaptat repede la cerinţele acestei meserii, care este, într-adevăr una dificilă. Întâlneşti o varietate de oameni, fiecare cu problemele lui, cu felul lui de a fi, cu sau fără cei 7 ani de-acasă. 
Timp de de 13 an, zi de zi, şi-a făcut datoria cu răspundere, alături de colegii cu care s-a împrietenit şi cu care a format o adevărată echipă. 
Cu o capacitate deosebită de a relaţiona cu oamenii, a putut să treacă peste orice moment mai dificil, reuşind să fie înţelegătoare cu oamenii, dar fără a face rabat de la îndeplinirea obligaţiilor de serviciu. 
În cele din urmă, a reuşit să câştige încrederea şi să se bucure de respectul multor călători care locuiesc în sectorul 4 şi care merg zilnic cu mijloacele de transport RATB. 
Nu o dată i s-a întâmplat să fie recunoscută şi salutată de călători pe stradă, dovadă că, prin tactul şi răbdarea sa, i-a convins că un controlor RATB este doar un om cinstit, care-şi face datoria.”, este descrierea pe care reprezentanții RATB i-o fac controloarei, pe pagina oficială de Facebook.

Cookies