O companie municipală vrea să cumpere oţel beton în valoare de până la 5,7 milioane euro

de:
09 apr. 2019
0 Afișari
O companie municipală vrea să cumpere oţel beton în valoare de până la 5,7 milioane euro

Obiectul achiziţiei îl reprezintă achiziţionarea de oţel beton fasonat şi nefasonat, printr-un acord cadru de furnizare, potrivit anunţului.

Contractul are o valoarea estimată între 1,35 milioane lei şi 27,18 milioane lei, fără TVA, şi este împărţit în maximum două loturi.

Ofertanţii trebuie să demonstreze că, în ultimii 3 ani (calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor), au livrat produse similare obiectului contractului în valoare de cel puţin 2 milioane lei, fără TVA, pentru Lotul 1 şi 3 milioane lei, fără TVA, pentru Lotul 2, potrivit anunţului.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar numărul maxim preconizat de participanţi la acordul-cadru este de 3. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 mai.

În noiembrie 2018, Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de Consiliu General prin care au fost înfiinţate cele 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei. În februarie, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursului Primăriei, fiind menţinută decizia.

 

Cookies