O companie din Teleorman vrea să copieze marca şi logo-ul Mega Image

de:
11 ian. 2016
0 Afișari
O companie din Teleorman vrea să copieze marca şi logo-ul Mega Image

Compania Mega Shop to Go SRL din Alexandria a înaintat la Oficiul de Stat pentru Inveníi şi Mărci (OSIM), în decembrie anul trecut, o cerere prin care doreşte să înregistreze marca şi logo-ul Mega Shop to Go. Este vorba despre o asociere între Mega, primul cuvânt al brandului Mega Image deţinut de grupul de retail belgian Delhaize Group şi Shop to Go, similar cu Shop&Go, nume sub care Delhaize s-a extins pe segmentul magazinelor de proximitate, informează economica.net.

Totodată, SRL-ul din Teleorman deţinut de Gudan Adrian Mădălin, potrivit termene.ro,  vrea să folosească în logo aceleaşi culori prezente şi pe sigla Mega Image, în timp ce leul Delhaize, a fost înlocuit de o panteră. 

Mai mult, Gudan a solicitat OSIM şi înregistrarea mărcii Mega Coffee to GO, sigla folosită fiind cu aceleaşi culori roşu şi negru utilizatre de Mega Image. 

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, societatea Mega Shop To GO SRL a fost a fost înregistrată în iunie 2012, dar până în decembrie 2015 nu a depus nicio declaraţie fiscală. Din datele furnizate de termene.ro pentru ECONOMICA.NET, firma aparţine lui Gudan Adrian Mădălin, un om de afaceri care a înfiinţat şi alte companii, majoritatea lichidate, ca Gud Car SRL sau Adagio Beauty Center SRL. Singura compania care are activitate, potrivit datelor Ministerului de Finaţe, este Adagio Beauty Center SRL cu sediul în Bucureşti care operează un salon de înfrumuseţare şi a raportat în 2014 o cifră de afaceri de aproximativ 12.200 de lei şi pierderi nete de 11.300 de lei. 

Cookies