O colaboratoare AUR a încercat să introducă în Palatul Parlamentului patru gloanțe. A fost deschis un dosar penal pe numele femeii

10 mai 2023
163 Afișari
O colaboratoare AUR a încercat să introducă în Palatul Parlamentului patru gloanțe. A fost deschis un dosar penal pe numele femeii
O colaboratoare AUR a încercat să introducă în Palatul Parlamentului patru gloanțe. A fost deschis un dosar penal pe numele femeii. Sursa foto: Pexels

O colaboratoare permanentă a grupului AUR a vrut să intre în clădirea Parlamentului cu patru gloanțe în geantă. În urma incidentului, femeia a fost dusă la audieri.

O colaboratoare AUR a încercat să introducă patru gloanțe în Palatul Parlamentului

În această dimineață, în jurul orei 08:50, accesul pe la Camera Deputaților a fost restricționat, intrarea în Parlament făcându-se doar pe la Senat, în urma incidentului.

AUR a solicitat autorităților competente clarificarea imediată a incidentului petrecut la Parlamentul României în care a fost implicată o colaboratoare a partidului, a transmis departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor.

Solicităm instituțiilor abilitate o expertiză tehnică prin care să clarifice condiția tehnică a obiectelor în discuție.

Totodată, cerem autorităților organizarea unei conferințe de presă, în cel mai scurt timp, în care să lămurească deplin acest subiect.

Colaboratoarea AUR ar fi declarat că gloanțele erau dintr-un breloc de la un poligon de TIR la care a fost recent, conform Antena3.ro.

În dimineață aceasta, un reprezentant al grupului AUR, a încercat introducerea în clădirea Parlamentului a 4 cartușe (gloanțe) letale.

Vă propun suspendarea accesului în clădire a persoanelor fără legitimație, dar și a autoturismelor fără ecuson pentru ziua de azi, până după finalizarea dezbaterilor în plen., se arată într-un mesaj transmis de liderul PSD Alfred Simonis, pe grupul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, informații atestate în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Femeia a fost dusă la audieri, iar polițiștii au deschis un dosar penal, conform lui Alfred Simonis. Aceasta este un colaborator permanent al grupului AUR și venea de câteva luni, zilnic, la Parlament.

Conform surselor Antena 3, femeia este o tânără de 22 de ani și face parte din biroul de conducere AUR. De asemenea, este președintele tineretului AUR și coordonează protestele organizate de formațiunea politică.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies