O cocoașă imensă pe traseu STB: șină de tramvai dilatată și periculos curbată la Poșta Vitan din București

29 iun. 2023
3180 Afișari
O cocoașă imensă pe traseu STB: șină de tramvai dilatată și periculos curbată la Poșta Vitan din București
O cocoașă imensă pe traseu STB: șină de tramvai dilatată și periculos curbată la Poșta Vitan din București. Sursa foto: Facebook/ Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti

O altă cocoașă imensă a apărut pe un traseu STB: un bărbat din București a publicat în mediul online imagini cu o șină de tramvai dilatată în zona Poșta Vitan. Atât călătorii, cât și vatmanii din București sunt în pericol. Ajungem să vedem tot mai des situații cu șine de tramvai dilatate de la căldură, așa cum s-a întâmplat și acum.

Cocoașă imensă de pe traseul STB: șină de tramvai dilatată la Poșta Vitan din București

Marți, la data de 27 iunie 2023, în București s-au înregistrat 30-31 de grade Celsius, iar din cauză că spațiile verzi lipsesc cu desăvârșire în oraș, bucureștenii au resimțit temperaturi mai ridicate de atât.

Chiar la o oră la care căldura se resimte cel mai bine, ora 16:23, STB anunța pe Twitter că liniile 19, 23 și 27 au fost blocate pe Bd. Octavian Goga, pe sensul spre Pasajul Mărășești. Motivul blocajului? Ați ghicit! Linie dilatată.

Tramvaiele liniilor 19, 23 și 27 și-au reluat traseul normal după 40 de minute de blocare și deviere în intervalul 16:00 – 16:40.

Sursa foto: captură Twitter/ STB
Sursa foto: captură Twitter/ STB

Respectiva cocoașă imensă de pe acest traseu STB a fost fotografiată de un vatman din București și încărcată pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”. Ironic, bărbatul mulțumește călătorilor pentru înjurăturile încasate, dar mulțumește și primarului Capitalei și directorului general al STB. Tot ironic mai spune și că vatmanii sunt vinovați pentru această cocoașă:

La poșta vitan..27.19.23 blocate. 45 min. mulțumim călătorilor pt adjective și susținerea primarului și directorului gen….! Vatmanii sunt de vină, spune M.L.

Lăsăm imaginea și mai jos:

Sursa foto: Facebook/ Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti
Sursa foto: Facebook/ Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti

Stare deplorabilă pentru 50 de km de linie de tramvai din București

Luni seară, invitat la Digi24, Nicușor Dan a transmis că acești 50 de km de linie de tramvai din București se află într-o stare deplorabilă, iar pentru o parte din șina de tramvai deja s-au depus oferte pentru reabilitare.

Pentru o parte din segmente s-au depus oferte, s-a început procedura de evaluare, am terminat evaluarea tehnică, urmează financiara, deci cam estimez eu, într-o lună jumate de acum o să semnăm contractele. Nu s-au atribuit pe toate segmentele. Ăsta este unul dintre ele, cel care pleacă de la Piaţa Unirii şi merge încolo până la Bulevardul Basarabia. O să reieşim în achiziție publică, a transmis Nicușor Dan.

Cookies