O cățelușă prietenoasă s-a rătăcit pe sub Podul Grant. O bucureșteancă inimoasă a luat-o acasă, a hrănit-o, a spălat-o, iar acum îi caută stăpânul

01 apr. 2024
15705 Afișari
O cățelușă prietenoasă s-a rătăcit pe sub Podul Grant. O bucureșteancă inimoasă a luat-o acasă, a hrănit-o, a spălat-o, iar acum îi caută stăpânul
O cățelușă prietenoasă s-a rătăcit pe sub Podul Grant. O bucureșteancă inimoasă a luat-o acasă, a hrănit-o, a spălat-o, iar acum îi caută stăpânul. Sursa foto: Facebook/ M-am pierdut, ajută-mă să ajung acasă/ Ioana M.

O cățelușă prietenoasă s-a pierdut sau a fost abandonată la baza Podului Grant. O bucureșteancă inimoasă a luat-o acasă, a îngrijit-o, iar acum îi caută stăpânii.

Cățelușa iubește copiii și se ține după ei când îi vede pe stradă.

„Este super cumințică”

Weekendul trecut, o bucureșteancă a găsit la baza Podului Grant o cățelușă ce părea a fi pierdută. Femeii i s-a făcut milă de ea și a luat-o acasă, acolo unde i-a dat mâncare și apă, după care a spălat-o.

Bucureșteanca spune că nu a apucat să meargă duminică la vreun cabinet veterinar pentru a vedea dacă animăluțul este microcipat, însă va merge în cursul zilei de astăzi.

Pentru a-i găsi mai repede stăpânii cățelușei, femeia a postat un anunț în grupul de Facebook „M-am pierdut, ajută-mă să ajung acasă!” în care a atașat și câteva imagini cu animăluțul.

De asemenea, bucureșteanca a spus că blănoasa se ține după copii și că este foarte „cumințică”. Femeia spune că, în cazul în care nu se găsesc stăpânii, cățelușa este disponibilă pentru adopție.

Anunțul femeii:

Buna ziua, am găsit ieri această cățelușă la baza Podului Grant, am luat-o acasă, însă vrem să îi găsim stăpânii, poate o caută cineva, nu am ajuns încă să vedem dacă are cip deoarece nu este niciun cabinet deschis în zonă, însă tindem să credem că nu are, dar vom merge mâine să verificăm să fim siguri. Pare a fi corcită cu ceva corgi, e foarte blănoasă 😍.
Pare că se ține după copii în special. Este foarte blândă, super cumințică, nu își face nevoile în casa, a mâncat, a băut apică, i-am făcut băiță, însă când ieșim afară, protestează și nu vrea să mai meargă. Ne-ar ajuta super mult niște distribuiri poate avem noroc și dăm de stăpâni.
În cazul în care nu sunt găsiți stăpânii, cățelușa este disponibilă pentru adopție!
Mulțumim!
Cățelușa
Cățelușa. Sursa foto: Facebook – M-am pierdut, ajută-mă să ajung acasă/Ioana M.

Postarea a strâns zeci de distribuiri, iar internauții au felicitat-o pe femeie pentru că a luat cățelușa acasă și pentru că are grijă de ea până îi va găsi stăpân.

Te-ar putea interesa și:

Cookies