O cățelușă bătrână și grav bolnavă a fost găsită de ASPA în Ferentari. Acum se află sub tratament și, dacă stăpânii nu vin după ea, va fi dată spre adopție

08 dec. 2023
369 Afișari
O cățelușă bătrână și grav bolnavă a fost găsită de ASPA în Ferentari. Acum se află sub tratament și, dacă stăpânii nu vin după ea, va fi dată spre adopție
O cățelușă bătrână și grav bolnavă a fost găsită de ASPA în Ferentari. Acum se află sub tratament și, dacă stăpânii nu vin după ea, va fi dată spre adopție | Sursa foto: Facebook - ASPA

O bătrână cățelușă, în vârstă de 15 ani, cu probleme mari de sănătate, a fost găsită marți, 5 decembrie, pe o stradă din zona unui supermarket din cartierul Ferentari. ASPA spune că acum se află sub tratament și așteaptă ca stăpânul să o ia înapoi acasă.

Un metis de bichon grav bolnav a fost găsit în Ferentari

ASPA transmite, pe Facebook, că patrupedul se află acum la adăpostul din Bragadiru. Cățelușa a fost consultată medical și s-a constatat prezența mai multor tumori mamare. De asemenea, are și un stadiu avansat de cataractă.

Aceasta a fost verificată pentru a vedea dacă este microcipată, însă s-a descoperit că nu.

Acum se află sub tratament, iar personalul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor așteaptă ca stăpânul să vină pentru a o lua acasă.

Dacă acesta nu se prezintă în termen de 7 zile, cățelușa va fi dată spre adopție.

În prezent se află sub tratament și așteaptăm să fie revendicată de proprietar, care sperăm ca a pierdut-o și nu a abandonat-o. Dacă acesta nu se va prezenta în termen de 7 zile, cățelușa va fi disponibilă spre adopție.

Vă reamintim că un câine reprezintă o responsabilitate pe viață și nu poate fi abandonat la bătrânețe când problemele de sănătate încep să apară!

Ultimul târg de adopții organizat de ASPA

Bucureștenii care doresc să adopte un cățel sunt așteptați, pentru ultima dată pe acest an, la târgul organizat de ASPA. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 decembrie 2023.

Persoanele interesate sunt așteptate în intervalul orar 10:00 – 15:00 în Pasajul Universității, la Centrul de Informare Turistică.

Primăria Capitalei anunță că la acest ultim târg de adopții vor fi prezenți 10 pui de câine. Animalele din cadrul adăposturilor ASPA sunt sănătoase și au toate procedurile legale îndeplinite:

  • deparazitare internă și externă,
  • vaccinuri și microcipare,
  • dacă vârsta puilor o permite, aceștia sunt și sterilizați.

Asemănător edițiilor trecute, la organizarea târgului vor da o mână de ajutor și voluntarii din cadrul PROEDUS. Sponsorii campaniei au pregătit și o serie de cadouri atât pentru cei care decid să adopte, cât și pentru animale.

Noii stăpâni vor pleca acasă cu:

  • Un voucher de reducere, sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România,
  • Recompense pentru animale de la Pedigree Romania,
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club,
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar,
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei.

Adopțiile sunt gratuite.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies