O bucureșteancă s-a pomenit cu mașina blocată în garaj vreo două săptămâni. Primăria Sectorului 3 a deschis șantier în fața porții și nimeni n-a anunțat-o înainte

15 nov. 2023
414 Afișari
O bucureșteancă s-a pomenit cu mașina blocată în garaj vreo două săptămâni. Primăria Sectorului 3 a deschis șantier în fața porții și nimeni n-a anunțat-o înainte
O bucureșteancă s-a pomenit cu mașina blocată în garaj vreo două săptămâni. Primăria Sectorului 3 a deschis șantier în fața porții și nimeni n-a anunțat-o înainte. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Mașina unei bucureștence va rămâne blocată în garaj timp de două săptămâni din cauza unor lucrări efectuate de Primăria Sectorului 3. Nimeni nu a înșiințat-o înainte.

„Cum se poate așa ceva stimabile domn primar?”

Întâmplare de neimaginat în Sectorul 3: o bucureșteancă nu își va putea scoate mașina din garaj timp de două săptămâni, din cauza unor lucrări efectuate de PS3 la trotuarul din fața clădirii.

Și, partea cea mai rea este că nimeni nu a anunțat-o că urmează să se lucreze în zonă, iar echipele care au început lucrările nu au ținut cont de faptul că acolo se află un garaj și, poate, cineva va avea nevoie să își scoată sau să își aducă mașina acolo.

Femeia a povestit cele întâmplate pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, acolo unde a adăugat și o imagine de la fața locului.

Că așa este la noi la români. Nu te anunță nimeni că rămâi blocat cu mașina în garaj timp de 2 săptămâni.
STRADA VULTURILOR 45
Cum se poate așa ceva, stimabile domn primar?
Întrebi: Și cum ies din garaj?
Răspuns: Peste 2 săptămâni
Superb, minunat răspuns. Muncă precum cea de la români nicăieri. Noi știm că se apropie alegerile, dar nici chiar așa. (A. P.)
Garaj blocat în Sectorul 3
Garaj blocat în Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

PS3 a anunțat că joi se face curățenie în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 i-a informat pe bucureșteni că joi, 16 noiembrie 2023, se face curățenie prin sector. Tocmai de aceea, șoferii sunt rugați să își mute mașinile de pe locurile de parcare, în intervalul orar 09:00 – 11:00.

În intervalul orar menționat anterior vor fi efectuate operațiuni de salubrizare care constă în spălare și măturare mecanizată.

Totodată, Primăria le-a transmis șoferilor că, dacă nu respectă regulile și nu își mută mașinile la timp, vor rămâne fără autorizație de parcare, le vor fi ridicate autoturismele și vor fi sancționați cu amendă de la 500 la 1.000 de lei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies