FIT CITY

O bucureşteancă s-a înecat cu o bucată de plastic din salata cumpărată de la Mega Image. FOTO

Tereza Munteanu, managing partner la Wunderman, a tras o sperietură groaznică, luni, în timp ce mânca prânzul la birou. Aceasta s-a înecat cu o bucată ascuţită de plastic, care se afla în salata pe care a cumpărat-o de la Mega Image Concept Store din Piaţa Gemeni. Întreaga întâmplare a fost relatată pe Facebook de Ileana Badiu, colega Terezei Munteanu.

„Să vă povestesc ce am făcut la prânz: mâncam cu Tereza Munteanu o salată la birou, cumpărată de la MEGA IMAGE când Tereza pur şi simplu s-a înecat cu această bucată imensă de plastic ascuţit din salata din pungile din imagine cumpărate de la Concept Store (!) de la Piaţa Gemeni. Nu vă pot spune ce sperietură am tras şi nici nu intru în detaliile sângeroase, ce ştiu este că vă rog să distribuiţi până când Protecţia Consumatorilor va lua cu siguranţă măsuri”, a scris Ileana Badiu pe pagina sa de Facebook.

Postarea Ilenei Badiu s-a viralizat rapid, având peste 50 de like-uri şi 70 de distribuiri, pe Facebook, în circa o oră.

Un angajat Mega Image, care administrează pagina de Facebook a companiei a reacţionat în scurt timp, răspunzându-i Ilenei Badiu, într-un comentariu la postarea ei. „Bună Ileana, ne pare foarte rău pentru experienţa relatată. Te rugăm să ne transmiţi detalii ale produsului (denumire, nr. lot, data expirare) pentru a investiga situaţia. Împreună cu furnizorul vom face toate verificările necesare identificării şi eliminării cauzelor neconformităţilor semnalate. De asemenea, te invităm în magazin cu produsul pentru remediere. Iţi mulţumim şi ne cerem scuze încă o dată pentru situaţia întampinată! O zi plăcută!”, a scris acesta.

Însă, Ileana Badiu nu s-a lăsat înduplecată de răspunsul furnizat de angajatul Mega Image, precizând că ar trebui ca reprezentanţii companiei să ia legătura cu Tereza Munteanu. „Apreciez real time marketingul, însa prietena mea Tereza Munteanu era să se sufoce, în plus s-a rănit în cavitatea bucală şi cred că o pungă de salată de data asta fără cioburi nu ajută la mare lucru. Vă sfătuiesc să luaţi direct contactul cu ea”, a precizat Ileana Badiu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button