O bucureșteancă omenoasă a găsit un telefon și o borsetă într-un părculeț din Sectorul 3. S-a apucat să caute proprietarul, iar câteva ora mai târziu l-a și găsit

23 aug. 2023
727 afișări
O bucureșteancă omenoasă a găsit un telefon și o borsetă într-un părculeț din Sectorul 3. S-a apucat să caute proprietarul, iar câteva ora mai târziu l-a și găsit
O bucureșteancă omenoasă a găsit un telefon și o borsetă într-un părculeț din Sectorul 3. S-a apucat să caute proprietarul, iar câteva ora mai târziu l-a și găsit | Sursă foto: Facebook-Cetățean Sector 3

O bucureșteancă binevoitoare a decis să facă în așa fel încât să de cel care pierduse un telefon și o borsetă în S3. Femeia a găsit obiectele, cel mai probabil uitate de proprietar, într-un părculeț din zona unde locuiește.

Un telefon și o borsetă pierdute în S3 au ajuns la proprietarul de drept, cu puțin ajutor

O bucureșteancă din Sectorul 3 a găsit, într-un parc din apropierea locuinței sale, o borsetă și un telefon. Gândindu-se că cineva le duce lipsa și dorind să vină în ajutor, femeia a postat obiectele găsite pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, în speranța că imaginea va ajunge la proprietar.

Autoarea postării a avut și câteva cerințe pentru proprietar, din dorința de a se asigura că nu sunt revendicate de o persoană căreia nu-i aparțin. Iată mesajul transmis:

Bună ziua,

În părculețul de pe Aleea Adrian Cârstea (parcul mic) am găsit în această dimineață un telefon și o borsetă. Pe spatele telefonului este un design și în borseta e o sticluța de parfum.

Proprietarul trebuie sa îmi spună respectivul design și ce fel de parfum este în borseta.

O zi bună.

Un alt cetățean i-a transmis femeii că poate duce obiectele la secție de poliție, însă bucureșteanca i-a spus că speră să-l găsească, totuși, pe cel căruia îi lipsesc.

  • „Le poți preda la o secție de poliție și rezolva ei.”
    • Mă gândesc că persoana care le a pierdut locuiește lângă parc. Și eu locuiesc tot în vecinătate și îi scutesc de un drum până la secție.

Femeia a revenit cu un update la postare, anunțând că obiectele au fost predate posesorului de drept.

Update: S-a găsit proprietarul. Vă mulțumesc pentru distribuiri.

Acesta a fost găsit la o distanță de câteva ore, postare fiind făcută în jurul orei 08:00, iar update-ul aproape de ora 14:00.

Iată câteva articole în care sunt prezentați alți bucureșteni omenoși:

Cookies