O bucureșteancă din Sectorul 5 s-a pomenit cu o familie cu șase copii în apartamentul ei. Oamenii au schimbat și yala, poliția nu-i poate da afară

20 mart. 2024
12125 Afișari
O bucureșteancă din Sectorul 5 s-a pomenit cu o familie cu șase copii în apartamentul ei. Oamenii au schimbat și yala, poliția nu-i poate da afară
O bucureșteancă din Sectorul 5 s-a pomenit cu o familie cu șase copii în apartamentul ei. Oamenii au schimbat și yala, poliția nu-i poate da afară | Foto simbol: Freepik

O femeie din București s-a trezit într-o situație cel puțin bizară. Mergând la apartamentul pe care-l deține în Sectorul 5 al Capitalei, a descoperit încuietoarea schimbată, iar în casă o familie cu șase copii. Femeia a sunat la Poliție, însă autoritățile nu pot face nimic în acest caz fără ordin judecătoresc.

O femeie din București s-a trezit cu necunoscuți în apartament

Proprietara apartamentului a declarat următoarele pentru Digi24:

Mi-au schimbat yala, tot, mi-au decupat ușa și spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră.

Femeia în vârstă de 65 de ani, proprietara apartamentului din Sectorul 5 al Capitalei, spune că în casă stă fiul ei atunci când se întoarce din străinătate.

Săptămâna trecută a mers într-o vizită pentru a se asigura că totul este în regulă și a rămas șocată atunci când a încercat să bage cheia în ușă. Încuietoarea era schimbată. În apartament se afla o femeie necunoscută cu șase copii.

Cum am pipăit pe acolo dau de găurile pe care le-a făcut de a putut să schimbe butucul. Spunea că nu m-a văzut niciodată ca și cum casa ar fi fost una în paragină. Căsuța mea era ca o floare, îngrijită cu tot strictul necesar. Ei au acum toate condițiile.

Femeia care s-a mutat în apartamentul pensionarei susține că stă cu chirie.

Crina Eșanu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, a declarat că la fața locului s-au făcut cercetări.

Cercetările sunt continuate de Secția 18 sub supravegherea Parchetului pentru infracțiunea de tulburare de posesie. În astfel de cazuri, potrivit legii, o persoană poate să fie evacuată doar cu ordin judecătoresc.

Avocatul Cristian Ene a explicat următoarele:

Poliția nu poate evacua persoanele respective fără o hotărâre judecătorească de evacuare. Cererea de chemare în judecare poate dura câteva luni de zile și din hotărârea pronunțată de judecător, printr-un executor, se vor evacua persoanele de acolo.

Femeia a hotărât să vândă apartamentul după ce familia cu șase copii va elibera locuința în care au intrat ilegal.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies