O bucureșteancă a vrut să-și schimbe gratis garderoba și a furat dintr-un magazin haine de 6000 de lei. S-a dus la bogați, într-un centru comercial din Sectorul 1

13 nov. 2023
567 Afișari
O bucureșteancă a vrut să-și schimbe gratis garderoba și a furat dintr-un magazin haine de 6000 de lei. S-a dus la bogați, într-un centru comercial din Sectorul 1
O bucureșteancă a vrut să-și schimbe gratis garderoba și a furat dintr-un magazin haine de 6000 de lei. S-a dus la bogați, într-un centru comercial din Sectorul 1 | Foto simbol: Facebook - Poliția Capitalei

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost prinsă de polițiștii din București în timp ce fura haine în valoare de 6.000 de lei dintr-un magazin aflat în Sectorul 1.

Femeia care ar fi furat haine din magazin, reținută pentru 24 de ore

În cursul zilei de duminică, 12 noiembrie, în jurul orei 15:00, reprezentanții unui magazin din Capitală, cu punct de lucru într-un centru comercial din Sectorul 1, au sesizat Poliția, după ce o persoană ar fi furat articole de îmbrăcăminte, valoarea acestora ajungând la suma de 700 de lei, transmite Antena3.ro.

Oamenii legii au depistat-o pe femeie, iar mai apoi aceasta a fost condusă la audieri. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că femeia ar mai fi săvârșit o faptă asemănătoare, în dauna aceluiași magazin din Sectorul 1, prejudiciul fiind de 6.000 de lei.

Femeia ar fi reușit să fure hainele după ce a rupt sistemele de siguranță montate pe acestea. În ambele cazuri a acționat la fel.

Iată ce transmite Poliția Capitalei:

Poliţiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați, de către reprezentantul unui magazin, cu punct de lucru într-un centru comercial, din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, o persoană ar fi sustras din incinta magazinului articole de îmbrăcăminte, în valoare de 700 de lei. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat o femeie, în vârstă de 34 de ani, aceasta fiind condusă la audieri.

Femeie a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat, notează Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies