O bucureșteancă a solicitat ajutorul oamenilor și a reușit să salveze o pisicuță blocată la motorul unei mașini. „Autoritățile nu au vrut să se implice în lipsa proprietarului”

12 aug. 2023
797 afișări
O bucureșteancă a solicitat ajutorul oamenilor și a reușit să salveze o pisicuță blocată la motorul unei mașini. „Autoritățile nu au vrut să se implice în lipsa proprietarului”
O bucureșteancă a solicitat ajutorul oamenilor și a reușit să salveze o pisicuță blocată la motorul unei mașini. „Autoritățile nu au vrut să se implice în lipsa proprietarului”. Imagine simbol: Unsplash

O bucureșteancă le-a cerut ajutorul internauților după ce a observat că o pisicuță a rămas blocată la motorul unei mașini. Femeia a vrut cu orice preț să găsească proprietarul.

„Avem nevoie urgentă să identificăm proprietarul”

O femeie din București a făcut apel la bunătatea internauților și i-a rugat să o ajute la identificarea proprietarului unei mașini la motorul căreia era blocată o pisică.

Bucureșteanca a postat un anunț pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, în care a adăugat o poză cu numărul mașinii și i-a întrebat pe internauți dacă știu cui îi aparține.

Imi cer scuze dacă postarea este off topic, însă poate pot să gasesc proprietarul acestei mașini aici.
Este o pisicuță blocată la motor și avem nevoie urgentă să identificăm proprietarul.” (E. V.)
Mai mult decât atât, femeia a spus că a alertat autoritățile, însă acestea nu au vrut să se implice în lipsa proprietarului:
Poliția și pompierii nu vor să se implice în lipsa proprietarului… deja am încercat.”
Pisica a rămas blocată la motorul unei mașini parcate în zona Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală.

Pisica a fost salvată

După ceva timp, bucureșteanca i-a anunțat pe internauți că a reușit să salveze pisica și le-a mulțumit internauților pentru ajutor:

UPDATE: pisicuța a fost salvată și preluată! Mulțumesc pentru ajutor! (am șters și poza cu numărul mașinii).”

Șoferii sunt sfătuiți să se uite sub mașini înainte să pornească la drum

Tot mai multe animăluțe își pierd viața din cauza neatenției șoferilor. Foarte multe pisici își caută adăpost sub mașini, iar acest lucru le pune viața în pericol.

Un alt pui de pisică a fost găsit la începutul lunii iulie sub o mașină parcată în Sectorul 5. Animăluțul părea pierdut și flămând, așa că persoana care l-a găsit i-a cumpărat un pliculeț și l-a hrănit.

Întâmplarea a fost povestită de pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă” pentru a avertiza șoferii cu privire la animăluțele care își caută adăpost sub mașinile lor:

Mare atenție șoferilor de toate vârstele: nu e ieșit din comun ca animăluțele să își caute adăpostul chiar sub mașina voastră. Așa a fost și cazul unui pui de pisică găsit ieri seară in fata salonului Coffee SPA (Calea 13 Septembrie). Părea pierdut si flămând așa că i-a fost cumparat un pliculeț. Cel mai probabil îl puteți găsi în jurul roților mașinii din poza de mai jos.” 

Te-ar putea interesa și:

Cookies