O bucureșteancă a rămas fără chei și, ca să nu doarmă-n stradă, niște șoferi STB au „cazat-o” peste noapte în autobuze. „Mi-au zis ce să fac să n-ajung la depou”

06 apr. 2023
131412 Afișari
O bucureșteancă a rămas fără chei și, ca să nu doarmă-n stradă, niște șoferi STB au
O bucureșteancă a rămas fără chei și, ca să nu doarmă-n stradă, niște șoferi STB au "cazat-o" peste noapte în autobuze. "Mi-au zis ce să fac să n-ajung la depou". Suras foto: Societatea de Transport București- STB SA

Bucureștenii s-au obișnuit ca șoferii STB să nu aibă un comportament atât de exemplar în timpul călătoriilor. Însă, există și câțiva șoferi care merită mulțumiri, datorită ajutorului oferit călătorilor.

Șoferii STB drăguți de pe autobuzele de noapte

O bucureșteancă și-a împărtășit experiența plăcută pe care a avut-o în timpul unor călătorii nocturne cu STB-ul.

Femeia a vrut să le mulțumească, în mod public, pe pagina de Facebook „Reclamații STB( fostul RATB) București” șoferilor care i-au oferit ajutorul într-o noapte în care nu avea unde să doarmă.

Bucureșteanca a povesit că într-o seara a vrut să intre în locuința sa, însă cheile erau blocate înăuntru și niciun locatar al blocului nu a vrut să îi deschidă interfonul.

Ea nu avea nici baterie la telefon și nici suficienți bani încât să meargă să doarmă la un hotel. Așa că ce s-a gândit doamna?

Nu am intrat în toate detaliile. Nu aveam baterie la telefon, nu aveam bani suficienți la mine, ca aș fi mers la hotel…”- povestește O. M. P.

S-a urcat într-un STB de pe linia de noapte. Femeia spune că șoferii autobuzelor au lăsat-o să doarmă în mijlocul de transport.

Eu nu vin cu o reclamație, ci cu mulțumiri unor șoferi de pe linia de noapte, că m-au înțeles și m-au lăsat să dorm în mașini. Am rămas afară, cheile erau blocate înăuntru, în căsuța poștală și niciun locatar al blocului nu a avut milă să îmi deschidă la interfon. Iar după ce am stat 4 ore afară, în frig, mi-a venit ideea sa iau RATB random” a povestit femeia

Mai mult decât atât, au îndrumat-o cu privire la ce alte autobuze ar putea să ia, astfel încât să nu ajungă la depou.

M-au trezit, m-au întrebat unde ma duc, după ce le-am spus în mare de ce nu am destinație, au fost drăguți și mi-au sugerat ce altă mașină să iau, să nu ajung la depou. 

Așa că, mulțumesc!”- O. M. P.

Internauții au crezut că e glumă de „1 Aprilie”

Postarea femeii a strâns câteva reacții din partea internauților. Unii dintre ei au crezut că este o glumă, că nu aveau cum să o lase șoferii pe doamnă să doarmă în autobuze.

1 Aprilie a trecut totuși…”- T. C.

Un internaut a crezut-o pe femeie și a povestit că și pe el l-au ajutat șoferii autobuzelor să se mute:

Eu acum o săptămână am reușit să mă mut cu ajutorul șoferilor de noapte, mă așteptau în stație să mut geamantanele dintr-un autobuz în altul.”- R. A. P.

Aceste postări arată că există și câțiva șoferi drăguți ai mijloacelor de transport din București, care merită apreciere.

Te-ar putea interesa și:

Cookies