O bucureşteancă a rămas fără bani de operaţie după ce i-a dispărut pensia din contul de card

de:
09 oct. 2012
0 Afișari
O bucureşteancă a rămas fără bani de operaţie după ce i-a dispărut pensia din contul de card

Văzându-se fără bani în cont, Angela Piper a făcut o reclamaţie la agenţia bancară, dar nu a primit nicio explicaţie. În schimb, i s-au luat alţi bani din cont, drept comision pentru plângerea nejustificată, anunţă ProTV.

Femeia, în vârstă de 70 ani, care, timp de şase luni, şi-a strâns bani din pensie pentru o intervenţie chirurgicală, şi-a verificat soldul contului, în februarie, şi a descoperit cu stupoare că îi dispăruseră 2.500 de lei. Reprezentanţii băncii i-au spus că banii fuseseră retraşi cu doua luni în urmă, cu cardul ei şi codul PIN corect.

De la bancomatul unei bănci s-au făcut retras din contul de card 1.500 de lei, în aceeaşi zi, chiar de la agenţia la care a fost deschis contul, care este la 200 de metri de locuinţa păgubitei. O altă retragere de 1.000 de lei s-a facut după 10 zile, de la un bancomat din apropierea Gării de Nord.

Deşi femeia le-a explicat reprezentanţilor băncii că nu ea a retras banii, plângerea sa a fost considerată nejustificată şi a fost taxată din acest motiv cu un comision de 6 lei.

Reprezentanţii băncii au sugerat că poate cineva i-a sustras cardul, însă, daca a fost aşa, cel care a retras banii ar fi trebuit să apară pe înregistrările camerelor de supraveghere, numai că banca spune că nu mai are imaginile.

Cookies