O bucureșteancă a fost jignită de un șofer STB, după ce i-a cerut să deschidă ușa autobuzului. „A început să circule cu viteză, fără să mai țină cont de semafor”

11 mai 2023
22171 Afișari
O bucureșteancă a fost jignită de un șofer STB, după ce i-a cerut să deschidă ușa autobuzului. „A început să circule cu viteză, fără să mai țină cont de semafor”
O bucureșteancă a fost jignită de un șofer STB, după ce i-a cerut să deschidă ușa autobuzului. „A început să circule cu viteză, fără să mai țină cont de semafor”. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB ( fostul RATB) București

Un șofer STB a refuzat să deschidă ușa din față a autobuzului pentru o femeie, după care a jignit-o. Bucureșteanca a postat o reclamație pe Facebook, în care a povestit cele întâmplate.

„Când i-am atras atenția a început să mă jignească”

O bucureșteancă a vrut să urce în autobuzul liniei 117 pe data de 11 mai, în jurul prânzului, alături de un copil în vârstă de 6 ani. În momentul în care mijlocul de transport a ajuns în stație, șoferul acestuia a refuzat să deschidă ușa din față pentru femeie și pentru copilul cu care era aceasta.

Femeia și-a povestit experiența neplăcută pe pagina de Facebook „Reclamații STB ( fostul RATB) București”.

Bucureșteanca a spus că în momentul în care i-a atras atenția șoferului, acesta a început să o jignească și să îi vorbească vulgar.

Pentru început, a refuzat să deschidă ușa din față pentru a putea urca eu și copilul de 6 ani cu care eram, ușă pe care dacă voia, o deschidea, dacă nu, nu.
Apoi cand i-am atras atenția a început să mă jignească, toate astea în prezența copilului. Când i-am spus și eu că este nesi… mi-a răspuns, că sunt la fel și că ce învață un copil de la mine.” a povestit femeia pe Facebook
Femeia a mai povestit că, după ce șoferul a terminat cu jignirile la adresa ei, acesta a început să circule cu viteză și să nu mai respecte culorile semaforului.
După ce au încetat înjurăturile și cuvintele jignitoare, a început să circule ca un nebun, fără să mai țină cont de culoarea verde a pietonilor de la intersecții sau că are destui călători în autobuz. Circula cu viteză și punea frâne bruște atunci când era cazul.” a mai adăugat femeia

„Reclamațiile nu se depun pe Facebook”

Femeia nu a apucat să filmeze cele întâmplate, ci a adăugat doar o poză cu autobuzul respectiv. Mai mulți internauți au adăugat comentarii la postarea sa, în care au întrebat-o care este motivul pentru care nu a înregistrat conversația cu șoferul.

Stimată doamnă, ar fi fost de folos și o înregistrare cu telefonul, măcar aici pe Facebook, pentru a elimina orice fel de comentarii, interpretări….” a scris N. V.

Alt internaut i-a spus femeii că ar fi trebuit să reclame incidentul la Transport Public București Ilfov -TPBI, nu pe Facebook.

Reclamațiile nu se depun aici pe Facebook, se depun pe tpbi.ro, secțiunea petiții (timpul legal de răspuns este de 30 de zile). Ca să faceți acuzații (care de altfel sunt destul de grave) trebuie să aduceți și probe ca altfel este cuvântul dumneavoastră împotriva cuvântului lui.” a scris B. B. A.
În finalul postării, bucureșteanca a spus că șoferul a avut un comportament care nu trebuie neglijat.
Te-ar putea interesa și:
Cookies