O bucureșteancă a băut ceva mai mult, după care a ieșit la o plimbare cu mopedul. În trafic, femeia a fost lovită din plin de o mașină, iar șoferul a fugit

17 mai 2023
1674 Afișari
O bucureșteancă a băut ceva mai mult, după care a ieșit la o plimbare cu mopedul. În trafic, femeia a fost lovită din plin de o mașină, iar șoferul a fugit
O bucureșteancă a băut ceva mai mult, după care a ieșit la o plimbare cu mopedul. În trafic, femeia a fost lovită din plin de o mașină, iar șoferul a fugit. Sursa foto: Captură Observator

O bucureșteancă a ieșit noaptea trecută la o plimbare cu mopedul prin oraș, după ce consumase alcool. Femeia a fost lovită în plin de o mașină atunci când traversa strada, iar șoferul a fugit de la fața locului.

Cum s-a întâmplat accidentul

Noaptea trecută a avut loc un accident pe Bulevardul George Coșbuc din Sectorul 5 al Capitalei. O femeie în vârstă de 35 de ani a fost lovită de un autovehicul în timp ce traversa strada pe un moped. Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului.

Femeia consumase o cantitate mare de alcool înainte să se urce pe moped. Ea nu s-a dat jos de pe vehicul în momentul în care traversa strada și atunci a fost lovită de mașină.

Un reporter Observator a spus că șoferul mașinii avea intermitent dreapta, însă nu s-a asigurat în dreptul trecerii de pietoni. A lovit-o pe femeie, iar după a fugit de la locul accidentului.

De asemenea, un martor de la locul accidentului a oferit o declarație pentru Observator, în care a povestit cele văzute:

A trecut, a acroşat-o şi a fugit, nu a oprit să acorde îngrijiri medicale, să anunţe ambulanţa sau să o transporte la cea mai apropiată unitate medicală. Nu e normal, că a fugit, trebuia să oprească, să îi dea îngrijiri medicale.”

Femeia a fost transportată la Spitalul Universitar

Femeia nu a fost rănită grav, dar totuși a fost transportată la Spitalul Universitar din București. Polițiștii au testat-o pe femeie cu aparatul etilotest înainte ca aceasta să meargă la spital.

Bucureșteanca avea o alcoolemie peste măsură, de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Observator.

La scurt timp după accident, șoferul care a fugit de la fața locului a fost prins de polițiști. Agenții fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut exact accidentul.

Te-ar putea interesa și:

Cookies