O bucată din Pasajul Obor stă să cadă pe carosabil sau pe mașini. Tăblia abia se mai ține, pericol de accident

09 mai 2023
220 Afișari
O bucată din Pasajul Obor stă să cadă pe carosabil sau pe mașini. Tăblia abia se mai ține, pericol de accident
O bucată din Pasajul Obor stă să cadă pe carosabil sau pe mașini. Tăblia abia se mai ține, pericol de accident. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

O bucată din Pasajul Obor stă să cadă pe carosabil, fiind un pericol de accident foarte grav. Bărbatul care a fotografiat această porțiune a transmis că se mai ținea doar într-un punct.

O bucată din Pasajul Obor, la un pas de a provoca un accident

Un bărbat a făcut publică o imagine în care se observă cum o bucată care îmbracă Pasajul Obor stă să cadă peste autoturismele care trec prin acea zonă. Această situație poate să provoace un accident grav, având în vedere că tăblia are dimensiuni mari.

Pasaj Obor, banda 2, sens dinspre Piața Iancului. Se mai ținea doar într-un punct, a transmis A. C. pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

O bucată din Pasajul Obor stă să cadă pe carosabil. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
O bucată din Pasajul Obor stă să cadă pe carosabil. Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov

Un bărbat plimba trei copii pe scuter în zona Obor

Un alt eveniment neplăcut s-a întâmplat chiar ieri, când un bărbat a fost surprins în timp ce transporta trei copii pe scuter. Doar acesta purta cască de protecție:

Comentarii? 3 copii și un scuterist!, a fost textul postării făcute de D. D. pe grupul de Facebook Info Trafic Rutier – București și Ilfov / Accidente / Filmări / Radare

Bărbat care transportă trei copii pe scuter. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
Bărbat care transportă trei copii pe scuter. Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov

Bărbatul care a făcut publică fotografia a menționat faptul că aceste persoane se aflau la intersecția Obor, sensul spre Lizeanu.

Nici Italia nici China nici Africa. Doar Obor intersecția Obor sens către Lizeanu.

Multe persoane au comentat această situație și au spus că așa ceva se practică în alte țări. Viața copiilor a fost pusă în pericol în mod inconștient:

  • „Așa ceva nu e de iertat. Trebuia sunat la poliție și sesizat acest lucru. Copiii aceia nu au nici o vină, la fel ca in incidentul de pe Mureș.”, M. N. C.
  • „În Italia este un tablou cotidian doar că toată lumea poartă cască, inclusiv bicicliștii”, S. N.
  • „Am trecut de dimineață pe lângă el, mai avea scuterul 2% viață, abia mergea. Motorul se auzea ca și cum ar fi drujbă stricată. Părinți inconștienți…😞”, M. A. V.
  • „L-am văzut la unirii avea vreo 80 km/h”, A. A.

Acesta este Regulamentul de aplicare a OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice:

CAPITOLUL V
Reguli de circulaţie

SECŢIUNEA 1
Reguli generale

Art. 98. – (1) Se interzice transportul pe motociclete şi pe mopede a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, precum şi al obiectelor voluminoase.

(2) Copiii în vârstă de până la 7 ani, dacă sunt ţinuţi în braţe, precum şi cei de până la 14 ani se transportă numai în ataşul motocicletelor.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies