O bătrânică din Târgoviște a ajuns în S6 convinsă că încă locuiește la adresa din București. Polițiștii au aflat că are pierderi de memorie și au dus-o la Spitalul Obregia

26 iun. 2023
7473 afișări
O bătrânică din Târgoviște a ajuns în S6 convinsă că încă locuiește la adresa din București. Polițiștii au aflat că are pierderi de memorie și au dus-o la Spitalul Obregia
O bătrânică din Târgoviște a ajuns în S6 convinsă că încă locuiește la adresa din București. Polițiștii au aflat că are pierderi de memorie și au dus-o la Spitalul Obregia | Sursa foto: Facebook - Poliţia Locală Sector 6

O bătrânică, derutată, a ajuns din Târgoviște până în București crezând că locuiește în Sectorul 6. Așezată pe un scaun în fața unui bloc, a încercat să-i explice unui locatar că nu poate intra în incinta acestuia. Pentru că nu o cunoștea nimeni, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, iar misterul a fost deslușit. Bătrânica nu mai locuia de multă vreme acolo, însă din cauza unor pierderi de memorie, a fost singurul loc pe care și l-a adus aminte.

O bătrânică din Târgoviște a venit în București crezând că locuiește în Sectorul 6

Bătrânica, în vârstă de 75 de ani, a fost găsită de un echipaj de poliție în fața unui bloc din Sectorul 6. Aceasta a ajuns în București cu autobuzul, fiind convinsă că locuiește aici.

Niciun locatar din bloc nu o cunoștea, din acest motiv, polițiștii au chemat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și o ambulanță.

Agenții au stat de vorbă cu ea și au aflat, astfel, că aceasta a stat în zona unde au găsit-o împreună cu soțul ei. Unul dintre polițiști a sunat la singurul număr pe care l-a găsit în telefonul doamnei, acela fiind al proprietarului locuinței din Târgoviște, unde bătrânica locuiește cu chirie.

Proprietarul a confirmat ceea ce bănuiau deja agenții. Femeia avea tulburări de memorie și s-a rătăcit, a povestit pe Facebook Poliția Locală Sector 6.

Polițiștii au încercat s-o convingă să meargă la spital pentru a fi evaluată, având în vedere că avea și o rană ușoară la genunchi, însă aceasta a refuzat.

În cele din urmă, după trei ore, a fost transportată la Spitalul Obregia pentru a fi evaluată din punct de vedere medical.

Poliția Locală a Sectorului 6 încurajează locuitorii să sune la următoarele numere de telefon în cazul în care observă astfel de persoane care au nevoie de ajutor:

  • Dispecerat Poliţia Locală Sector 6 – 021/9546 NON-STOP
  • Protecţia Socială Sectorul 6 – 0731.624.849 NON-STOP

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies