O bătrână din Sectorul 6 a stat trei zile la ușa apartamentului său după ce și-a pierdut cheile. Joi seară, polițiștii locali au ajutat-o pe femeie

14 apr. 2023
6289 Afișari
O bătrână din Sectorul 6 a stat trei zile la ușa apartamentului său după ce și-a pierdut cheile. Joi seară, polițiștii locali au ajutat-o pe femeie
O bătrână din Sectorul 6 a stat trei zile la ușa apartamentului său după ce și-a pierdut cheile. Joi seară, polițiștii locali au ajutat-o pe femeie. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

O bătrână din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 a fost nevoită să stea trei zile în fața apartamentului său după ce și-a pierdut cheile. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului joi seară după ce o vecină de-a bătrânei a sunat la Poliţia Locală Sector 6.

O bătrână din Sectorul 6 a stat trei zile în fața apartamentului după ce și-a pierdut cheile

Femeia, în vârstă de 69 de ani, locuiește într-un apartament din cartierul Drumul Taberei. Marți, pe data de 11 aprilie, a ieșit pentru a-și face cumpărăturile, însă, din păcate, și-a pierdut cheile de la apartament. Aceasta nu a știut cui să ceară ajutorul sau la cine să apeleze, astfel că a așteptat în fața ușii.

Bătrâna a stat în fața ușii apartamentului său trei zile. Joi seară, o vecină de-a dumneaei a sunat la Poliția Locală Sector 6 pentru a sesiza acest caz. Un echipaj s-a deplasat imediat la adresa menționată. Polițiștii au găsit-o pe bătrână în scara blocului, lângă toate cumpărăturile pe care le făcuse.

Era flămândă, însetată și, cu lacrimi în ochi, i-a implorat pe oamenii legii să o ajute să intre în casă, au povestit reprezentanții Primăriei Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

Agenții au sunat la numărul de urgențe 112 pentru a solicita un echipaj ISU, dar aceștia au fost refuzați pentru că acest caz nu reprezenta o urgență, conform explicațiilor oferite.

În aceste condiții, am căutat noi pe Google o firmă autorizată pentru deblocări uși. Era ora 23:00, însă am găsit una cu program non-stop. Într-o jumătate de oră a venit un lăcătuș care în două minute a deschis ușa. Sărmana femeie a răsuflat ușurată când a intrat în casă și ne-a mulțumit din tot sufletul, a relatat polițistul local de la Biroul Intervenții, care s-a ocupat de cazul bătrânei.

Primăria Sectorului 6 a transmis și un mesaj bucureștenilor după relatarea acestei întâmplări – să fie mai buni, să ajute și să nu treacă nepăsători pe lângă cei neajutorați.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies