O bătrână a fost lovită și jefuită în scara unui bloc din Sectorul 6 din București. Agresorul este de negăsit

18 ian. 2022
537 Afișari
O bătrână a fost lovită și jefuită în scara unui bloc din Sectorul 6 din București. Agresorul este de negăsit
O bătrână a fost lovită și jefuită în scara unui bloc din Sectorul 6 din București. Agresorul este de negăsit. Sursa foto: Unsplash

Incident surprinzător petrecut marți în cartierul Militari din Sectorul 6 al Capitalei. O femeie în vârstă de 67 de ani a fost jefuită în lift de un bărbat care s-a făcut nevăzut cu banii și cardurile sale. La momentul jafului, femeia avea asupra ei suma de 250 de lei.

Jaf în toiul zilei în cartierul Militari din București. O femeie în vârstă de 67 de ani a căzut victimă unui hoț care a tâlhărit-o într-un lift dintr-un bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Deși incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere instalate în interiorul clădirii, poliția se află încă pe urmele agresorului, nefiind încă identificat un suspect.

Tâlhărie în toiul zilei în Sectorul 6. Bătrâna avea la ea 250 de lei

Pe imaginile surprinse de sistemul de supraveghere din blocul cu pricina se poate observa cum pensionara în vârstă de 67 de ani este urmărită în scara de bloc de agresor, care grăbește pasul și nu lasă ca ușa să se închidă în urma acesteia.

Hoțul a urmărit-o apoi pe femeie până la ușa liftului, s-a uitat împrejur să vadă dacă cineva îl vede, apoi a intrat peste femeie în lift. După câteva zeci de secunde, timp în care a lovit-o pe femeie, bărbatul iese în fugă cu portofelul femeii în mână și pornește spre ieșirea blocului. Faptul că agresorul purta mască de protecție în momentul în care a comis infracțiunea îngreunează eforturile de identificare ale autorităților

Deși femeia a pornit pe urmele acestuia, după câțiva zeci de metri aceasta a renunțat însă, realizând că nu poate ține pasul cu agresorul.

Potrivit autorităților, victima avea asupra sa suma de 250 de lei, dar și câteva carduri bancare. În ciuda sistemului de supraveghere instalat în scara blocului – camerele băteau atât în holul blocului, cât și asupra ușii liftului – agresorul încă este în libertate, iar autoritățile fac eforturi pentru a-l identifica.

Victima a depus plângere la poliție

Un martor a văzut cum femeia a ieșit disperată din bloc pe urmele hoțului și a sunat la 112. Ajunsă la secție, bătrâna a depus o plângere la poliție.

Vă recomandăm și: Razie comună pe linia tramvaiului 41 de către controlori STB & polițiști locali

Cookies