O bancă din București, prăduită chiar de managerul unității. Percheziții în Capitală după ce a plecat cu banii acasă

16 iun. 2021
322 afișări
O bancă din București, prăduită chiar de managerul unității. Percheziții în Capitală după ce a plecat cu banii acasă

Managerul unei agenţii bancare din Sectorul 1 al Bucureștiului a fost săltat miercuri de polițiști, după ce ar fi furat bani din tezaurul unității. Sumele sunt consistente, peste 100.000 de lei și vreo 40.000 de euro. Percheziții în Capitală într-un caz inedit.

Furt incredibil în București, după ce managerul unei unități bancare din Capitală este acuzat că înainte de Paște a furat din tezaurul unității o sumă impresionantă de bani. Totul s-ar fi întâmplat în Sectorul 1, în luna aprilie.

Potrivit unor surse judiciare, vizat ar fi directorul agenţiei Raiffeisen Bank de pe Bulevardul Magheru din Capitală, scrie stiripesurse.ro.

Mandat de percheziție și de aducere desfășurat de polițiști

Poliţişti de la DGPMB – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, miercuri, un mandat de percheziţie domiciliară în Capitală şi un mandat de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de delapidare, se arată într-un comunicat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul lunii aprilie managerul unei agenţii bancare şi-ar fi însuşit din tezaurul unităţii sume în lei şi valută, prejudiciul fiind de 100.000 de lei şi 40.000 de euro.

Audierile continuă

Audierile urmează să se desfăşoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cookies