ARHIVA B365

O asociaţie de proprietari din Bucureşti joacă fondul de rulment la bursă

Asociaţia de proprietari şi-a plasat fondul de rulment într-un portofoliu de investiţii administrat de firma Certinvest. Valoarea portofoliului este de 25.000 de euro, după ce administratorul a obţinut un randament de 12% în primul an de gestiune, potrivit datelor furnizate de Certinvest redacţiei ECONOMICA.NET.

Asociaţia „a ajuns la noi acum mai bine de un an şi jumătate, la recomandarea unui alt client al departamentului nostru de conturi (portofolii, n.r.) individuale, şi care face parte din asociaţie”, a declarat, pentru ECONOMICA.NET, Daniela Vasile, director Portofolii Private, la firma de administrare a investiţiilor Certinvest.

Asociaţia este situată într-o zonă selectă a Bucureştiului, iar proprietarii asociaţi au o educaţie financiară superioară, dar şi resurse pe măsură, potrivit Danielei Vasile.

Asociaţia de proprietari are portofoliul plasat în investiţiile cu risc scăzut. „Asociaţia şi-a plasat fondul de rulment pentru că acesta este mai susceptibil de a fi investit pe perioade mai lungi de timp, atunci când nu sunt programate plăţile anumitor lucrări”, a mai adăugat Daniela Vasile.

Certinvest este cea mai mare firmă independentă de profil din România, având sub administrare 46 de milioane de lei în portofolii individuale, fiind urmat de Raiffeisen Asset management, cu portofolii de 44 de milioane de lei.

Citiţi mai mult pe Economica.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button