SMART CITY

O asociaţie anti-avort, inclusă în programul Târgului Educaţiei de la Universitatea din Bucureşti

UPDATE 10 aprilie, 15.37: După ce participarea asociației la Târgul Educației a fost blamată intens pe reţelele de socializare și prin scrisori adresate Rectoratului, atât de profesori, cât și de studenți, Universitatea din București a decis excluderea acesteia din program. Detalii, aici.

În programul din acest an al Târgului Educaţiei, organizat de Universitatea din Bucureşti, a fost inclusă prezentarea Asociaţiei Studenţilor pentru Viaţă, deşi profilul acestei asociaţii nu are legătură cu specificul târgului. Târgul Educaţiei este organizat cu scopul de a familiariza candidaţii cu specificul programelor Universităţii, în cadrul evenimentului fiind prezentate programele de licenţă ale facultăților.

Asociaţia a şi confirmat prezenţa la târg, pe site-ul propriu„Pe 10 și 11 aprilie te așteptăm la Târgul Educației organizat de Universitatea București la Facultatea de Drept. Ne găsești la stand între orele 10.00 și 18.00.”

Mihaela Precup, lector la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, a anunţat, pe Facebook, prezenţa acestei asociaţii la târg, adăgând, totodată, că a trimis un e-mail persoanei responsabile de organizarea acestuia, Gabriela Cuntan, prin care a cerut să fie scos evenimentul respectiv din program, însă a primit următorul răspuns:

„Buna ziua,
Asociatia Studentilor pentru Viata este o organizatie studenteasca, ca si oricare alta organizatie studenteasca care isi exprima in scris interesul de a participa la Targul Educatiei, au tot dreptul sa faca parte din acest eveniment atata timp cat prezentarile lor nu incalca drepturile morale si etice ale omului.
O zi placuta
Gabriela Cuntan”.

Programul complet al târgului îl găsiţi AICI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button