O angajată de la IKEA a fost înțepată de un scorpion. Intrusul se ascundea într-o cutie de banane din restaurantul magazinului

01 nov. 2021
8293 Afișari
O angajată de la IKEA a fost înțepată de un scorpion. Intrusul se ascundea într-o cutie de banane din restaurantul magazinului
O angajată de la IKEA a fost înțepată de un scorpion. Intrusul se ascundea într-o cutie de banane din restaurantul magazinului

Caz incredibil în IKEA. O angajată de la restaurantul cunoscutului magazin din Băneasa a fost înțepată de un scorpion. Se pare că acesta se ascundea într-o cutie de banane.

O angajată de la IKEA a fost înțepată de un scorpion. Intrusul se ascundea într-o cutie de banane din restaurantul magazinului, potrivit unor declarații făcute de surse judiciare pentru G4Media.

O angajată de la IKEA a fost înțepată de un scorpion

Femeia, angajată la restaurantul magazinului IKEA din Băneasa din Sectorul 1 al Capitalei, a fost înțepată de un scorpion în momentul în care a deschis o cutie de banane.

Acest incident s-a petrecut vineri, 29 octombrie 2021, iar angajata a fost preluată conștientă de la locul de muncă și a fost internată la Spitalul Floreasca, secția de toxicologie.

Autoritățile derulează cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut evenimentul.

Recomandăm și: Controale ANPC în magazinele Cora din București. Gândaci morți, rugină și praf cât cuprinde | FOTO

Un incident asemănător s-a petrecut în luna mai a acestui an. O femeie din Constanța a ajuns la spital după ce a fost înțepată de un scorpion. Aceasta era angajată la hipermarket și sorta căpșunile dintr-o lădiță în momentul în care scorpionul a înțepat-o în mâna stângă.

ITM Constanța (Inspectoratul Teritorial de Muncă) a declarat că femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost înțepată la mâna stângă de scorpionul care se afla într-o ladă cu căpşuni. În urma acestui incident, femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

La acea dată, o comisie a hipermarketului unde era angajată femeiacerceta incidentul, iar apoi dosarul urma să fie trimis pentru verificare la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Scorpionii sunt des întâlniți în zonele tropicale și subtropicale. Însă, în regiunile temperate, în care se încadrează și țara noastră, ei sunt rar întâlniți. Aceste animale nevertebrate au o reputație înfricoșătoare, dar doar 25 dintre specii au venin capabil să ucidă omul. Deoarece scorpionii sunt animale nocturne, în timpul zilei se ascund în adăposturi naturale sau făcute de ei, pesemne că așa ajung și la noi în țară, în cutii de banane sau căpșuni.

Cookies