O ambulanță a fost lovită în plin și s-a răsturnat azi-noapte. Totul s-a petrecut în Sectorul 4 al Capitalei

24 apr. 2021
474 afișări
O ambulanță a fost lovită în plin și s-a răsturnat azi-noapte. Totul s-a petrecut în Sectorul 4 al Capitalei

Accident grav în toiul nopții trecute în Sectorul 4 al Capitalei. O ambulanță și un autoturism s-au ciocnit violent, ambulanța răsturnându-se cu roțile în sus. Șoferul ambulanței a suferit răni mai serioase și a fost transportat la spital.

Vineri spre sâmbătă noaptea, jurul orei 02:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Nicolae Grigorescu și Str. Constantin Brâncuși, potrivit Digi24.

Impactul a fost puternic, ambulanța s-a răsturnat în urma accidentului

Șoferul unei ambulanțe, în vârstă de 29 ani, care se deplasa pe Str. Constantin Brâncuși dinspre Șos. Mihai Bravu către Str. Lucrețiu Pătrășcanu, cu girofarul și sirena pornite în momentul în care a ajuns la intersecția cu Bd. Nicolae Grigorescu, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani care se deplasa pe Bd. Nicolae Grigorescu dinspre Str. Liviu Rebreanu către Bd. Basarabia, iar în urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe plafon.

Accidentul s-a soldat din nefericire cu patru răniți. Ambulanțierul și asistenta au fost răniți ușor și au primit îngrijiri la fața locului, în timp ce medicul de pe ambulanță, rănit mai grav în accident, a fost dus la spital și este internat în acest moment. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, și în urma testelor s-a ajuns la concluzia că niciunul dintre ei nu consumase alcool.

Se efectueaza cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și imprejurărilor producerii evenimentului rutier.

S-a mai produs un accident grav și în această dimineață

La nici jumătate de zi de accidentul din apropierea cartierului Titan, un alt accident violent s-a produs în sudul Capitalei, de această dată între două autoturisme. Și în urma acestui accident s-au înregistrat patru răniți, fiind vorba despre cei doi șoferi și doi pasageri.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Niţu Vasile şi Alexandru Obregia. În urma impactului puternic, un autoturism a fost proiectat într-un stâlp de electricitate din beton, pe care l-a rupt. Traficul în zonă a fost oprit în această dimineață, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliției și ambulanței, dar și reprezentanții firmei de electricitate.

Cookies