VIDEO | O altă haită de câini terorizează oameni în București. Apelul unui bucureștean din Sectorul 2: ,,Vă rog să faceți ceva pentru a evita o nouă tragedie”

24 ian. 2023
530 Afișari
VIDEO | O altă haită de câini terorizează oameni în București. Apelul unui bucureștean din Sectorul 2: ,,Vă rog să faceți ceva pentru a evita o nouă tragedie”
VIDEO | O altă haită de câini teriorizează oameni în București. Apelul unui bucureștean din Sectorul 2: ,,Vă rog să faceți ceva pentru a evita o nouă tragedie”

Încă o haită de câini terorizează oameni în București, de astă dată in sectorul 2, pe lângă fosta Moară a lui Assan. O femeie a înregistrat câinii și a trimis filmările unui prieten, iar acesta le-a publicat  pe Facebook și a făcut apel la autorități.

Problema câinilor fără stăpân sau lăsați să umble aiurea și amenințător în zona Lacul Morii este doar o parte a marii probleme pe care orașul o are la acest capitol.

„Câinii de la Moara lui Assan sunt tot mai mulți și mai periculoși”

Femeia a povestit că e terorizată de câinii care trăiesc pe lângă fosta Moară a lui Assan. Ea  spune că animalele s-au înmulțit considerabil în ultimii ani și că ies adesea după mâncare, prin găurile clădirii. În plus, a spus că îi este frică să mai intre sau să iasă noaptea din bloc din cauza câinilor.

Anterior, bucureșteanca a mai făcut sesizări, dar nu s-a întâmplat nimic.

Toate aceste informații au fost postate pe Facebook de  către un prieten al femeii, pe pagina Sector 2- Informații și dezbateri.

Postarea sună astfel:

Buna seara, am primit si eu asta seară aceste 2 filmulețe de la o prietenă care e terorizată de acești câini care s-au inmulțit foarte mult în ultimii ani, pe lângă fosta Moară a lui Assan din Sectorul 2. Mai exact, ei trăiesc pe terenul părăsit la fosta Fabrică de Pâine și Moara lui Assan, la capătul Străzii Banitei. Din spusele prietenei, aceștia ies foarte des dupa mâncare prin găurile si porțile acestui loc. Seara îi este frică să intre sau să iasă din bloc, din cauza lor. Vă rog sa faceți ceva pentru a evita o nouă tragedie in zona noastră. Ea a făcut numeroase sesizari, dar nu s-a intâmplat nimic până acum.

Câteva dintre comentariile de la postare:

  • „La câte locuri similare, pline de câini FĂRĂ stăpân, sunt în orașul acesta și în tara noastra, ar fi plin de oameni omorâti de câini, pe strazi.”  R.B.
  • „Recomand spray cu piper. Nu că asta ar fi soluția dar macar o minimă protecție. Din partea autorităților așteptăm degeaba o soluție .” M.C.A.
  • „Ar trebui schimbata denumirea… Pădurea lui Assan.” D.S.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies