O adolescentă susţine că Berlusconi a plătit-o pentru sex

de:
28 oct. 2010
1 Afișari
O adolescentă susţine că Berlusconi a plătit-o pentru sex

O adolescentă identificată de presa italiană doar cu prenumele Ruby susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu premierului italian Silvio Berlusconi la vila acestuia de lux din Arcore.

Potrivit jurnaliştilor din Peninsulă, procurorii italieni au deschis un dosar referitor la acest caz, însă nu au demarat o anchetă, relatează The Telegraph. Magistraţii au atras atenţia că acuzaţiile adolescentei marocane, care locuieşte ilegal în Italia, ar putea fi doar o încercare de a-l şantaja pe premierul italian sau de a-şi face publicitate pe seama politicianului.

Adolescenta în vârstă de 18 ani susţine că a luat parte, în 2009 şi în primăvara lui 2010, la mai multe petreceri private organizate de Berlusconi acasă la el, într-o perioadă în care încerca să-şi croiască un drum în industria de modelling sau cea de televiziune. Ea le-a povestit poliţiştilor că a făcut parte dintr-un cerc de modele şi actriţe aspirante care i-ar fi fost prezentate lui Silvio Berlusconi de către Lele Mora, un cunoscut agent din industria de diversisment din Italia. Mora a negat informaţia.

Noul scandal sexual în care Berlusconi s-a trezit implicat a ieşit la iveală după ce Ruby a fost oprită de carabinieri pe stradă şi le-a mărturisit că nu are permis de reşedinţă. A încercat însă să le câştige bunăvoinţa povestindu-le despre relaţia sa cu Berlusconi, iar dezvăluirile ei au căpătat imediat amploare internaţională.

Cookies