O adolescentă din Otopeni, amenințată cu un cuțit pentru întreține relații sexuale. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile 

21 iul. 2023
1292 Afișari
O adolescentă din Otopeni, amenințată cu un cuțit pentru întreține relații sexuale. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile 
O adolescentă din Otopeni, amenințată cu un cuțit pentru întreține relații sexuale. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile | Sursă foto: Inquam Photos_Cornel_Putan

O adolescentă din Otopeni, în vârstă de 17 ani, ar fi fost amenințată cu un cuțit, în plină stradă, de un bărbat. Motivul atacului a fost că agresorul dorea să întrețină relații sexuale cu aceasta.

Din fericire, fata a reușit să scape, iar bărbatul a fost reținut de polițiști.

O adolescentă din Otopeni a fost amenințată cu un cuțit pentru întreține relații sexuale

Incidentul a avut loc marți, 18 iulie 2023. Fata se afla pe strada Gării, orașul Otopeni, județul Ilfov. Adolescenta de 17 ani a fost urmărită de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Acesta a amenințat-o cu un cuțit pentru că ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu ea, transmite Antena 3 CNN. După ce a reușit să scape de agresor, fata a anunțat autoritățile, printr-un apel la număr de urgență 112.

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23:44, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați de către o tânără, prin apel 112, cu privire la faptul că a fost amenințată de către o persoană, care avea asupra sa un cuțit.

Polițiștii din Otopeni s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 23:40, apelanta, în timp ce se afla pe o stradă din Otopeni, ar fi fost constrânsă fizic prin amenințare cu un cuțit, de către un bărbat, pentru a se deplasa împreună cu acesta, pe o stradă secundară, în vederea întreținerii de relații sexuale, însă persoana vătămata a reușit să fugă.

Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 30 de zile

În urma investigațiilor ce au fost efectuate în această cauză, polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. Bărbatul de 38 de ani lucra ca și îngrijitor la o sală de sport din Otopeni.

Polițiștii din Otopeni au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv. Ulterior, acesta a fost prezentat procurorului de caz, care a sesizat instanța de judecată.

Astfel că, în această cauză a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru săvârșirea infracțiunii de:

  • Agresiune sexuală.

Urmărirea penală este efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cookies